More

    Discuţii la Guvern pe rectificarea bugetară

    Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Adrian Candu, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si presdintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu (de la stanga la dreapta), viziteaza expozitia de marci postale prilejuita de aniversarea Centenarului Unirii de la 1918, “100 ani de la Unirea Basarabiei cu Romania”, marti 27 martie 2018, la Palatul Parlamentului. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

    Premierul Viorica Dăncilă i-a convocat, luni, pe miniştri la o întâlnire a cărei temă este rectificarea bugetară, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale. Întâlnirea dintre premierul Viorica Dăncilă şi membrii Executivului are loc în contextul în care, în această săptămână, Guvernul va decide o primă rectificare de buget. Întâlnirea nu apare pe programul oficial al premierului.
    În paralel cu această întâlnire de la Guvern, liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, s-au întâlnit în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE