More

    Trei accidente de circulaţie soldate cu doi răniţi

    accidentul

    Pe raza judeţului Satu Mare s-au produs miercuri trei evenimente rutiere soldate cu accidentarea a două persoane, şi cu pagube materiale. Astfel, în localitate Apa, o tânără în vârstă de 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen, pe fondul neacordării priorităţii de trecere, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Opel Vectra condus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Buciumi, judeţul Maramureş. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a şoferiţei şi a unui bărbat în vârstă de 24 de ani, pasager în autoturismul Opel. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
    Un alt eveniment rutier soldat cu pagube materiale, a fost înregistrat la Turţ, unde Ioan D., în vârstă de 65 de ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând în coliziune cu un stâlp de joasă tensiune. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că şoferul nu posedă permis de conducere de nici o categorie, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Turţeanul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi distrugere.
    Cel de-al treilea accident de circulaţie a avut loc la Tăşnad, în cadrul căruia Florina A., în vârstă de 47 de ani, din Tăşnad, care conducea autoturismul marca Ford Escort , în staţia de carburanţi Petrom, a manevrat autoturismul în marşarier, acroşând cu bara de protecţie spate al acestuia o pompă de alimentare a staţiei, distrugând-o. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentraţie de 0,75 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Conducătoarea auto este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drum public a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi distrugere.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE