More

    “Îl apreciez foarte mult, dar ne gândim la alt atacant”

    Andrei Cristea (34 de ani) nu este o opţiune pentru FCSB. A spus-o chiar Nicolae Dică în conferinţa de presă susţinută miercuri, când a dezvăluit că Florinel Coman ar putea fi reprofilat pe postul de atacant central, dar şi că vicecampioana nu e interesată de Carlos Fortes (Gaz Metan) sau Ştefan Blănaru (Hermannstadt).

    Înaintea returului cu Rudar Velenje, Dică a fost întrebat despre aducerea atacantului aşteptat de la startul sezonului, iar antrenorul vicecampioanei României l-a şters de pe listă pe veteranul Andrei Cristea: “Deocamdată, avem alte variante decât Fortes sau Blănaru. Andrei Cristea e un jucător cu mare experienţă, care are evoluţii bune la Iaşi şi pe care-l apreciez foarte mult. Dar, deocamdată, ne gândim la alt atacant. Îmi doream să am un atacant de când a început pregătirea, dar ofertele pe care le-am făcut noi nu au fost acceptate”, a declarat “Dicanio”.

    Autor a două goluri în egalul cu Dinamo (3-3), Florinel Coman nu se bucură doar de încrederea lui Gigi Becali, ci e apreciat şi de Nicolae Dică. La fel cum Florin Tănase a fost trimis în centrul liniei de atac sezonul trecut, când Gnohere era suspendat şi Alibec era accidentat, Coman va “migra” şi el spre o altă poziţie, urmând să fie mutat din bandă în centrul atacului.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE