More

    Patru noutăți și două reveniri la CSM Satu Mare

    Vicecampioana României la baschet feminin, CSM Satu Mare, și-a prezentat marți într-o conferință lotul cu care va aborda sezonul 2018-2019 al Ligii Naționale.

    Față de echipa cu care CSM Satu Mare juca finala Ligii Naționale și a Cupei României și cu care a câștigat Liga Europei Centrale, în acest an au apărut câteva modificări.

    Au părăsit echipa, Valentina Bolba, accidentată, Marina Sfîrlea, revenită la U Cluj Napoca, Marina Solopova, plecată la Sepsi, Porchia Green și Taneisha Harrison, transferată în Ungaria.

    În locul lor au venit, Andreea Huțanu de la campioana Sepsi și Promice Amukamara de la BCT Alexandria, Dlesha Lloyd de la SCM Timișoara și junioara Roxana Pane tot de la Timișoara și au…revenit la Satu Mare, Matea Tavic după un sezon la FCC Arad și Adina Pop de la SCM Timișoara.

    Au rămas din lotul cu care CSM Satu Mare a încheiat sezonul Andra Mandache, Andrea Olah, Alexandra Uiuiu, Andreea Lazăr, Kristina Baltic , Brittany Denson, Anamaria Kadar și Diana Moldoveanu.

    ”Nu putem vorbi încă de obiective până nu vedem și loturile celorlalte echipe și mai ales cum va arăta Liga Națională. Ne dorim însă să rupem blestemul acestui loc doi de care nu mai scăpăm” a spus președintele Vasile Fogel.

    Tot în cadrul conferinței de presă a fost prezentat și trofeul câștigat de echipa de baschet 3×3 de la CSM SATU MARE la turneul final al Campionatului Național.

    ”Așa cum am spus-o și după finala de la Târgu Jiu, fetele merită toate felicitările. Am respectat competiția și până la urmă eforturile jucătoarelor au fost răsplătite. Este o mare surpriză și o mare bucurie pe care echipa ne-a adus-o în această vară cu acest titlu de vicecampioană. Putem spune că e ca un aur pentru noi dacă ținem cont că în finală CSM Satu Mare a întâlnit practic Echipa Națională a României de 3×3. Felicitări, Adina Pop, Alexandra Uiuiu, Andrea Olah, Eli Pavel, Andreea Lazăr!”, a spus managerul echipei de baschet, Florin Mureșan.

    CSM SATU MARE 2018-2019
    Brittany Denson, Kristina Baltic, Andra Mandache, Andreea Huțanu, Andreea Lazăr, Andrea Olah, Alexandra Uiuiu, Adina Pop, Roxana Pane U23, Anamaria Kadar U23, Diana Moldoveanu U23, Promice Amukamara, Matea Tavic.
    Antrenorii rămân aceiași, Marius Dobă și Octavian Boian. Preparator fizic – Anzik Arnold, kinetoterapeut – Romulus Boțoiu și maseur – Delia Pintea.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE