More

    Bun și sf. ”Facebook” la ceva

    ”Eu unul nu inteleg de ce sa-ti bati joc de un lucru bine facut?!? In sfarsit se face ceva bun si in Satu Mare (ma refer la refacerea trotuarelor din centru), dar trebuie sa le distrugem, nemaivorbind de faptul ca este semn de circulatie care interzice stationarea!” e postarea unui amic însoțită de o filmare de la bordul autoturismului propriu.

    Filmarea a fost făcută acum o săptămână, marţi, 14 august, și ne arăta zona parcului central din fața Casei de Modă, acolo unde pe trotuarul refăcut erau parcate , bine mersi, câteva mașini. Asta în ciuda indicatoarelor care interzic staționarea. Doar că, așa cum un sătmărean atent sesiza imediat, la începutul filmării se observă cum pe lângă indicatorul cu Staționarea interzisă, la intrarea pe stradă e și un altul care îți indică în ce zonă de parcare te afli și cum plătești…parcarea!

    Între timp filmulețul a adunat câteva mii de vizualizări, trotuarul s-a golit de mașini iar semnul cu tipul de parcare nu mai apare, parcă, în zonă. Și nu ne-am mira ca în scurt timp trotuarul să fie delimitat cu stâlpișori. Așa ca, să le treacă șoferilor cheful de a mai urca pe locul recent amenajat!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE