More

    Ea face ca femeile să radieze de frumusețe și feminitate

    Adela Fabian este născută în Satu Mare, a studiat Facultatea de Economie, secțiunea Marketing și multe alte cursuri și institute de formare, printre care și marea ei pasiune orientată spre design vestimentar.

    Pasiunea Adelei pentru frumos, pentru modă, a început de când era mică, încă de atunci modifica aproape fiecare îmbrăcăminte cumpărată.

    De 6 ani de zile s-a mutat în București, pentru a lucra la un concept nou în România, pe partea de Real Estate-Office Rent, pe care l-a vândut mai departe la un fond de investiții.


    “Mi-a plăcut și îmi place diversitatea din București, numeroasele activități pe care le poți întreprinde, atât pe plan profesional, cât și social. Bucureștiul este un oraș într-o continuă mișcare și dezvoltare, ceea ce te împinge și pe tine ca persoană să evoluezi, perfect pentru această perioadă a vieții mele.

    Activitatea mea principală este în transport, este vorba despre o afacere de familie pe care o reprezint cu mândrie. Este un domeniu foarte interactiv și dinamic, o activitate care mă provoacă în fiecare zi la situații noi, pe care împreună cu colegii mei reușim să le scoatem la capăt de fiecare dată.”

    În modă poți să dai formă pasiunii pentru frumos, pentru culoare și forme perfecte, în modă îți permiți să visezi și să scrii povești, este ceva natural și magic. Pentru Adela Fabian este important să pună femeia în valoare cu calitățile ei.


    “Momentul în care o femeie îmbracă o creație de a mea și o văd cum radiază de frumusețe și feminitate, acela este momentul magic, care mă încarcă cu foarte multă energie pozitivă. Creațiile mele, în mare parte sunt lucrate manual, ceea ce prezintă o muncă destul de lungă ca și durată de timp. Prima mea colecție este alcătuită din rochii de seară, elegante și unice. Fiecare creație a fost lucrată în mod unic pentru a evidenția frumusețea fiecărei femei în parte.

    Cel mai mare vis al meu este o prezentare de modă la Milano. Preferata mea din România este Mădălina Ghenea, aș fi foarte încântată dacă aș avea ocazia să îmi prezinte ținutele, iar din afară, aș alege-o pe Adriana Lima.”


    Adela vine destul de des acasă la Satu Mare. Aici se încarcă cu energie pozitivă și adună clipe minunate alături de familie.

    “Vin în Satu Mare destul de des, în primul rând pentru a-mi vizita părinții, îmi iubesc mult familia și apreciez fiecare clipă petrecută împreună.”

    Raluca Jofi

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE