More

    Mircea Donca și Progresul debutează în Giulești

    Județul Satu Mare e reprezentat în Liga a 3-a de o singură echipă, Unirea Tășnad . Dar la nivel de jucători și antrenori privim cu atenție și spre seria a 2-a. Acolo unde antrenorul Dacian Nastai a preluat banca tehnică a celor de la FCSB II iar mijlocașul Mircea Donca evoluează pentru Progresul Spartac București.

    Nastai va debuta pe banca celor de la FCSB II în deplasare la Bragadiru, în vreme ce pentru mijlocașul Mircea Donca se anunță o primă etapă de gală. Cu un meci în Giulești contra celor de la Rapid sau mai precis SC Fotbal Club R București.

    ”Ne asteapta cel mai greu meci din campionat chiar in prima etapa, un meci special pe un stadion incarcat de istorie, echipa este una mult schimbata fata de sezonul trecut, jucatorii experimentati au fost inlocuiti cu cei tineri, echipa nu are un obiectiv stabilit, vrem sa crestem de la meci la meci si de ce nu sa ne batem din nou pentru promovare” ne-a spus mijlocașul sătmărean Mircea Donca . Din tribună, Mircea va fi urmărit de tatăl său, Nelu Donca, acum antrenor la Juniorul și Olimpia voluntarilor. ” Merg cu emoții la meci. Sunt rapidist de mic și nu puteam rata ocazia de a urmări pe viu ultimul meci pe stadionul Giulești. Cu atât mai mult cu cât la echipa adversară a Rapidului evoluează și băiatul meu.”, ne-a spus Nelu Donca.

    Progresul Spartac a ratat în ultima etapă sezonul trecut promovarea în liga a 2-a și a terminat pe doi în seria a 2-a.

    Partida Rapid-Progresul se va juca sâmbătă de la ora 20 și va fi transmisă de Digisport 3.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE