More

    Remiză la debutul în noul sezon

     

    Liga a 3-a :Avântul Reghin-Unirea Tășnad 0-0

    L cu Mircea Bolba pe bancă, Unirea Dej a terminat la egalitate, 3-3 acasă cu Odorheiu Secuiesc

     

                    Unirea Tășnad a început cu o remiză în deplasare noul sezon de Liga a 3-a.

    Elevii lui Cristi Popa și Ovidiu Suciu au reușit un 0-0 pe terenul celor de la Avântul Reghin după un meci în care ambele echipe au avut câteva situații bune de a înscrie.

    Avântul a început mai bine meciul și a avut primele ocazii la poarta lui Gorbe. Elevii lui Popa intră încet în meci și după 20 de minute șterse încep să iasă la atac.Anton și Stanciu irosesc două bune oportunități în vreme ce Bălău și Gorbe dau siguranță defensivei și blochează două atacuri periculoase ale mureșenilor.

    În partea a doua Unirea reușește să înscrie în minutul 55 prin Vincze. Doar că golul e anulat pe motiv de ofside…O fază frumoasă de atac venită după o incursiune a tânărului Cocian, din păcate însă șutul acestuia e respins de portar pânî la Vincze care a înscris dar era în poziție mare de ofside.Anton e cel mai  periculos om al oaspeților. Mijlocașul revenit în fotbal după ce inițial plecase la muncă în Anglia le-a dat serioase emioții gazdelor la șuturile din minuturile 73 și 79. Cocian în minutul 83 trimite ultimul șut spre poarta Avântului după care în ultimele minute tășnădenii se văd nevoiți să se apere cu toată echipa..Din fericire reduta lui Gorbe n-a cedat și astfel Unirea scoate o remiză meritată la Reghin la debutul în noul sezon.

    Lăudabilă inițiativa oficialilor de la Unirea care au transmis meciul în direct pe pagina proprie de facebook. Cu președintele Bogdănel Moise pe post de comentator…

    Tot în prima etapă, Unirea Dej, echipă pregătită de sătmăreanul Mircea Bolba, a terminat la egalitate , acasă, 3-3 cu Odorheiu Secuiesc. Un meci spectaculos în care am avut răsturnări spectaculoase de situație. Unirea a condus cu 1-0 dar secuii au condus cu  2-1 pentru ca până la pauză gazdele să egaleze la doi. În partea a doua Unirea a punctat pentru  3-2 în minutul 50  numai că oaspeții au egalat în minutul 61 . În ultima jumătate de oră nu s-a mai înscris și meciul s-a încheiat cu un 3-3 de poveste.

    Avântul Reghin: Bucin – Bugnar, Morar, Săplăcan, Truţă, Murar, P. Luca, A. Luca, Feketics, Chirilă, Stăvilă. Rezerve: Suciu, Pavel, Bujor, Crişan, Pop, Popa, Bogătan. Antrenor: Dan Răzvan.

    Unirea Tăşnad: Gorbe – Palinceac, Vădan, Bălău, Parnău, Cubaş (R. Silaghi, min. 56), Stanciu (Varga, min. 72), Anton, Nemeş (Szekely, min. 68), Cocian (L. Vincze, min. 90+2), D. Vincze. Antrenori: Cristi Popa, Ovidiu Suciu.

      SERIA 5, etapa 1

    Avântul Reghin – Unirea Tăşnad    0-0

    Sănătatea Cluj – AFC Hărman   4-0

    Andrei Ceaca (27, 34), Dan Roman (28), David Rus (89)

    Sticla Arieşul Turda – Gaz Metan Mediaş 2   1-0

    Adrian David (80)

    MSE Târgu Mureş – ACS Fotbal Comuna Recea  1-2

    Roland Borbely (47) / Viorel Chinde (36, 72)

    ACS Unu Fotbal Gloria – CFR Cluj 2   1-4

    Adrian Nalaţi (23) / Claudiu Petruş (5), Alexandru Petruş (28), Claudiu Petrila (72, 80)

    Minaur Baia Mare – CS Iernut   5-0

    Denis Lihet (14, 28, 53), Tudor Balmoş (18), Marius Feraru (58)

    Unirea Dej – AFC Odorheiu Secuiesc  3-3

    Andrei Moldovan (9, 36, 50) / Bogdan Mintaş (23 – pen., 61), Acatrinei (31)

    Olimpic Cetate Râşnov – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc……..

    Etapa 2 (1 septembrie): Unirea Tăşnad – Sănătatea CJ, M. Ciuc – O. Secuiesc, Iernut – Dej, CFR II – Baia Mare, Recea – AFC Gloria, Gaz Metan II – Tg. Mureş, Hărman – Turda, Râşnov – Reghin.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE