More

    E momentul unei victorii!

    oli

    După două remize şi o înfrângere şi fără gol marcat în ultimele trei etape, elevii lui Tibi Csik sânt hotărâţi să obţină un nou succes în liga a 2-a. Unul care să păstreze Olimpia în zona play-off ului din seria vest.

    Olimpia întâlneşte azi(sambata) de la ora 11 pe FC Bihor iar partida se anunţă una extrem de echilibrată, ambele formaţii traversând o perioadă cu rezultate pozitive.
    FC Bihor e pe zero la rubrica puncte aduse din deplasare. Încărcaţi cu moral după victoria cu 1-0 contra mureşenilor, „roş-albaştrii” speră să nu se întoarcă cu mâna goală de la Satu Mare.
    Nou promovată, Olimpia are 10 puncte după 7 etape, fiind neînvinsă pe teren propriu: o victorie şi două remize. „Olimpia este o echipă care pe teren propriu pierde greu puncte. Noi vrem să legăm victoria de acasă cu un rezultat pozitiv la Satu Mare”, susţine antrenorul Gheorghe Ghiţ.
    Fundaşul Cosmin Iuhas a evoluat pentru o scurtă perioadă la FC Bihor. „Nu e nimic special pentru mine. Am jucat la Oradea şi atât, mai am prieteni acolo dar acum asta nu mai contează. Important e să câştigăm şi să rămânem în prima parte a clasamentului. După două remize cu Motru şi Slatina, dacă se respectă parcursul nostru din primele etape atunci sâmbătă urmează o victorie”, a spus Iuhas.
    Un duel interesant şi prin prisma faptului că faţă în faţă se vor afla foşti colegi de la Luceafărul, Miron, D. Muntean, Swarczkopf, Micaş sau Gavrilescu la Olimpia, contra Sălăjan, Letan, Mintaş, A. Achim, Ianc sau Haş la FC Bihor. Din lotul sătmărenilor face parte şi Bogdan Roghină, fost junior la FC Bihor.
    Partida Olimpia Satu Mare – FC Bihor se va desfăşura azi de la ora 11:00.
    Preţul unui bilet rămâne 5 lei.
    Celelalte meciuri: Metalul Reşiţa – CS Mioveni, Minerul Motru – UTA (ora 11), FCU Craiova – Gloria Bistriţa (ora 13:30), ASA Tg. Mureş – CSM Rm. Vâlcea (ora 18) şi CSU Craiova – FC Olt (ora 21).

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE