More

    Distracție și voie bună la meciurile “Voluntarilor”

    Olimpia voluntarilor a obținut un nou succes, 6-2 la Santău, și conduce cu punctaj maxim seria A a ligii a 5-a.

    Galben-albaștrii au și un golaveraj de invidiat, 26-2 iar primele goluri au fost încasate chiar în deplasarea de duminică de la Santău. A fost 2-2 la pauză cu Vulturii rezistând o repriză. În partea secundă Olimpia și-a impus ritmul și a punctat de patru ori pentru un set la doi…

    Așa cum se întâmplă de la începutul campionatului galeria Olimpiei face spectacol pe unde trece prin județ…” E bună dispoziție, respect, bun simț. Oamenii vin la meciurile noastre și se bucură de prezența galeriei. Fac poze, filmări…Suntem primiți excelent pe unde mergem… Nu am avut niciun fel de probleme și ne bucurăm că putem face campionatul mai interesant la liga a 5-a prin prezența noastră” a spus antrenorul Olimpiei 1921, Nelu Donca, aseară în emisiunea Săptămâna sportivă.

    Acesta a amintit că la acest nivel plusul de pregătire face clar diferența. ”Noi facem trei antrenamente pe săptămână și încercăm să respectăm programul. Se vede diferența față de echipele din județ care se adună probabil doar în ziua jocului” a mai spus Nelu Donca.

    Legat de perspective tehnicianul Olimpiei e convins că echipa va ajunge la nivelul ligii a 4-a.

    ”Acesta e obiectivul. Plus o participare cât mai lungă în Cupa României. Unde în primul tur îi așteptăm pe sătmăreni pe 10 octombrie la stadionul Daniel Prodan la duelul cu Olimpia Domânești!” a mai declarat Nelu Donca.

    ”Fotbal și o bere bună!” pare că a fost sloganul suporterilor Olimpiei dacă e să ne luăm după imaginea postată în timpul meciului de la Santău…

    Olimpia va întîlni duminică și miercuri pe Olimpia Domănești. Primul meci la ora 15 în campionat iar cel de pe 10 octombrie de la 15,30, ambele pe stadionul Daniel Prodan.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE