More

    Talentata Lavinia Goste -O fată simplă, perfecționistă, iubitoare și bună la suflet

    Lavinia Goste, și-a deschis sufletul în fața sătmărenilor ei dragi amintindu-și cu nostalgie de anii frumoși ai copilăriei. Cele mai frumoase amintiri sunt adunate din Cuța, acolo unde artista și-a petrecut o bună bucată a copilăriei.

    “Cele mai frumoase amintiri din copilarie le am de la țară de la bunica de la Corund, și de la tata de la Cuța, iarna când mă dădeam cu sania cu prietenii de la țară pe care mereu i-am apreciat, luam toate ulițele posibile cu sania, îmi plăcea cel mai mult și îl așteptam să mă plimb cu sania trasă de cai, apoi mereu când mergea măicuța mea la târg dacă cumva nu mă lua cu ea, o așteptam nerăbdatoare să îmi aducă dulciuri, turta dulce. Am avut parte de o copilarie minunata, nu am fost la grădiniță dar în schimb am strâns amintiri extraordinare și tot ce am învățat mi-au fost de folos în viață. Pentru că am cântat de micuță, am avut parte de iubirea oamenilor si de sprijinul lor. Vreau să vă spun că din clasele mici eu am cules folclor, tot ce am putut de la Corund și Cuța, și nu numai. Oamenii mi-au dăruit cântecele și persoanele bune mi-au dăruit și haine populare pe care eu le pastrez cu sfințenie, și pentru mine sunt cele valoroase. “

    Reporter: Îți doreai încă de atunci să devii cântăreață?

    Lavinia Goste: Am fost un copil care nu am stat foarte mult în fața televizorului, și nu știam eu foarte multe, dar mi-am dorit foarte mult să cânt, i-am înnebunit pe părinți…asta e. Le-am spus că eu vreau să fiu o mare artistă și ca să mă iubeasca lumea toată, atât, și acum aceste două dorințe mă însoțesc mereu.

    Reporter: Cât de mult ai crezut în tine, cât de mult au crezut ceilalți în tine?

    Lavinia Goste: Am crezut în mine desigur, și au fost oameni care au crezut în mine, familia, și cel mai important om care m-a croit și mi-a trasat traiectoria vieții este d-na prof. Maria Chis, ei i se datorează ceea ce sunt eu azi, atât ca și artist cât și ca si femeie. Îi voi fi veșnic recunoascătoare, apoi au mai fost oameni care au contribuit la formarea mea artistică, studiind cu foarte mulți profesori, aceștia la rândul m-au ajutat, am învățat foarte multe.

    Reporter: Sunt mulți artiști talentați în România, care a fost secretul tău de reușită?

    Lavinia Goste: Sunt foarte mulți care cânta dar puțini știu să facă diferența și mai puțini decât aceștia știu să fie artisti.

    Reporter: Acum locuiești în Bucuresti, ce le povestești oamenilor de acolo despre Satu Mare?

    Lavinia Goste: Ce să le spun că 6 ani am plâns să mă întorc în Ardeal, de 6 ani m-am liniștit, am acceptat Bucureștiul iar el m-a adoptat foarte bine. Sincer, noi stăm în afara Bucureștiului așa că direct cu nebunia din capitală nu am de a face, evit să merg din zona mea de confort, pe care mi-am creat-o, cine vrea să mă vadă trebuie să vină la mine. Am învățat să prețuiesc timpul, viața. Bucureștiul m-a învățat să fiu mai atentă cu tot ce mă înconjoară, iar în acest moment pentru fetițe, cel mai bine e să rămânem în București.

    Reporter: Tu și Marius formați un cuplu frumos, atât în viața de zi cu zi cât și pe scenă. Cum este Marius acasă, cum este el pe scenă?

    Lavinia Goste: Este un om bun, altfel nu am fi împreună, este ca și mine, pe meserie amândoi suntem foarte exigenți, mai sunt momente în care nu avem aceeași părere și atunci ies mici discuții, dar așa e când muncim împreună. Acasă, îi place să se liniștească, le răsfață mult pe fete.

    Reporter: Fetițele vostre sunt minunate, cum esti tu ca și mămică?

    Lavinia Goste: Mulțumesc frumos, de cand s-au născut am fost o mamă grijulie, sunt iubitoare, mă joc cu ele, aloc timp pentru ele, am grija de educația lor, personal merg cu ele la activități, deci sunt o mama ocupată și preocupată.

    Reporter: Dupa ce principii va ghidati ca și părinți?

    Lavinia Goste: Principiul vieții noastre este: CREDINȚA.

    Reporter: Care este cea mai recentă melodie?

    Lavinia Goste: Cea mai recentă piesă pe care am compus-o este “Floare roșie de mac” și se bucură de succes.

    Reporter: Care este cel mai măreț vis al tau?

    Lavinia Goste: Să fim mereu lângă fete, să le creștem frumos și să le putem ajuta în viață, și desigr să le văd fericite.

    Reporter: Cât de des vii acasă la Satu Mare ?

    Lavinia Goste: Vara vin destul de des, sunt o călătoare, în general dorm și merg în alt oraș să cânt iar când stau mai mult îmi place să stau la Cuța, la aer curat.

    Reporter: Un gând bun pentru toți cei ce te îndrăgesc.

    Lavinia Goste: Când am lansat primul meu album, oamenii m-au numit “Steaua Sătmarului”, mă bucur de succes și de iubirea oamenilor, un simplu mulțumesc din partea mea nu e suficient. Promit să vă răsplătesc cu cântece minunate și nepieritoare și vă rog, dragi sătmareni să fiți voi, să învățați să vă bucurați mai mult de cei de lângă voi și să vă distrați mai des, zâmbiți mai des și iubiți mai mult! Vă doresc din suflet să aveți un trai mai bun, vă iubesc. A voastră, Lavinia.”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE