More

    Înfrângere în ultimul minut!

    Unirea Tășnad a mers încrezătoare la Dej și a sperat că va rămâne neînvinsă și după etapa a 7-a…Iar după o primă repriză perfectă, tășnădenii s-au și văzut probabil cu sacii în căruță. Elevii lui Cristi Popa au condus cu 2-0 și au dominat clar partida de la Dej…Doar că după pauză, inexplicabil, totul s-a năruit, iar tripla lui Hetea a adus prima înfrângere pentru Unirea din Tășnad și primul succes pentru Unirea din Dej…
    Partida a început cu ocazia lui Moldovan, jucătorul gazdelor a trimis în bară în minutul 5 . Tăşnadul a marcat de două ori până la pauză. Stanciu a transformat un penalty, iar Vincze a făcut 2-0 în minutul 38.
    A doua repriză a început, practic, în minutul 62, atunci când şi-a intrat în rol Daniel Hetea. Atacantul Unirii a redus din diferenţă cu un şut din marginea careului, iar apoi oaspeţii au rămas în 10, după eliminarea lui Varga.
    Până la final a mai fost doar o echipă pe teren, iar Hetea şi-a făcut numărul. Jucătorul adus de la echipa a doua a CFR-ului a restabilit egalitatea în minutul 80, iar în ultimul minut regulamentar de joc l-a învins din nou pe portarul sătmărenilor şi a adus prima victorie din campionat pentru Unirea Dej.

    Acest succes a săltat-o pe Unirea până pe locul 10 în clasament, trei poziţii mai sus decât etapa trecută. Iar Unirea Tășnad coboară pe opt în C5.
    Etapa următoare, Unirea Tășnad joacă acasă cu Odorhei, sâmbătă, la ora 15.
    Unirea Dej-Ignat-Rus, Monea, Dulap, Pop F.- Blaj, Călin, Graur,Cătinean-Moldovan, Hetea.Au mai intrat Pop B., Papp, Trif, Preda. Antrenor Gică Barbu
    Unirea Tășnad- Gorbe – Parnău, Varga, Bălău (căp.), Palinceac, Cubaş, Stanciu (83 Silaghi), Anton (86 Bolba), Ciul, Szekely (89 Cocian), D.Vincze (75 Nemeş)/Kerezsi, L.Vincze, Ploscar.Antrenori: Cristi Popa şi Ovidiu Suciu.
    Rezultatele etapei a 7-a
    Sticla Arieşul Turda – AFK Csik-
    szereda Miercurea Ciuc 0-2
    MSE Târgu Mureş – Sănătatea Cluj 2-3
    ACS Unu Fotbal Gloria – Avântul Reghin 1-1
    Unirea Dej – Unirea Tăşnad 3-2
    AFC Odorheiu Secuiesc – AFC Hărman 0-1
    CS Iernut – Gaz Metan Mediaş 2
    1-3
    CFR Cluj 2 – ACS Comuna Recea 7-3
    Minaur Baia Mare – Olimpic Cetate Râşnov 0-0

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE