More

    PRECIZĂRI! Lucrări pe bulevardul Octavian Goga. Ce se întâmplă de fapt


    În această perioadă, pe bulevardul Octavian Goga se execută o serie de lucrări care are în vederea mutarea rețelei de apă de sub partea carosabilă sub trotuare. City-managerul municipiului Satu Mare, Masculic Csaba, face câteva precizări în acest sens.

    ”Rețeaua de apă, care este pe sub carosabil, este foarte învechită. Din cauza faptului că aceste rețele s-au spart, au spălat sub carosabil și din această cauză au apărut acele surpări. Sub acea rețea de apă este o magistrală principală de canalizare a orașului care e din anii 70, care are o vechime și o stare tehnică destul de precară. Deci aceste două rețele trebuie schimbate aici. Acum s-a început pe partea de trotuare cu rețaua de apă. Cu alte cuvinte, se va scoate de sub carosabil tubulatura pentru apă și va fi dusă sub trotuare. Urmând ca anul viitor Apaserv-ul să schimbe sistemul de canalizare din zonă”, a declarat Masculic (foto).

    Referitor la modernizarea și lărgirea acestui bulevard, city-managerul spune că, deocamdată nu se poate discuta despre acest aspect cel puțin până nu sunt finalizate lucrările la rețele de apă și canalizare.

    ”Sigur, acest bulevard va fi reabilitat, cîă va fi sau nu lărgit asta rămâne de văzut. Însă până ce nu funalizăm lucrările la rețelele de apă și canalizare nu putem discuta despre altceva”, a mai precizat Masculic.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE