More

    Aproape de o surpriză!

    baschet

    Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat două meciuri în două zile, la sfârşitul săptămânii trecute. Mai întâi, sâmbătă la prânz fetele noastre s-au impus clar la Craiova, 88-48 iar apoi, a doua zi au cedat la mare luptă pe terenul liderului, BC Alexandria, 56-64.

    Meciul de la Alexandria a început sub semnul echilibrului, preţ de 18 minute cele două echipe nu au reuşit să se desprindă. La 30-30 însă oboseala şi-a spus cuvântul în lotul nostru şi gazdele s-au desprins la pauză la 38-31.
    Nu e mai puţin adevărat că şi unele decizii luate de fluieraşi au defavorizat clar gruparea noastră,Andreea Orosz fiind rapid cadorisită cu trei greşeli personale în vreme ce gazdelor le era permis orice…
    În repriza secundă, Alexadria profită de accidentarea lui Cutaş şi apoi de unele erori în ofensivă ale CSM-ului şi se desprinde la 51-38. Doar că trupa lui Eleş strânge rândurile, câştigă sfertul patru cu 17-13 şi le dă mari bătăi de cap gazdelor. Iar Alexandria e echipa ce a învins Sepsi în etapa a 2-a şi e una dintre candidatele la Final Four în acest sezon.
    Partida a fost decisă şi de evoluţia excelentă a Viorelei Voicu( ex Rus) care a terminat confruntarea în double-double cu 23 de puncte marcate şi 12 recuperări. Lucru care ne arată clar că suferim sub panou la nivelul poziţiei 5!
    Din tabăra sătmărencelor principala marcatoare a fost Eniko Laza, cu 17 puncte .
    Pentru CSM au marcat: E. Laza 17 puncte, K.Jones 16, A. Orosz 9, T.Wampler 9, B. Voica 3, C. Cutaş 2.
    După acest tur de forţă în care CSM Satu Mare a disputat trei meciuri într-o singură săptămână, urmează o pauză de două săptămâni, sătmărencele urmând să joace de abia pe 13 noiembrie,în deplasare, cu CSM Târgovişte iar apoi tot în deplasare, pe 15 noiembrie la Galaţi.
    Înregistrarea partidei BC Teleorman Alexandria- CSM Satu Mare va fi difuzată luni, 4 noiembrie de la ora 21.30 la Nord Vest TV în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE