More

    FOTOGALERIE: Hoți de motorină, filmați în flagrant. Păgubitul: Vă prind eu odată

    Doi hoți de motorină au fost filmați exact în timp ce operau. Adică furau motorină dintr-un tractor din loalitatea Decebal.

    Păgubitul, Florin Fania, a postat pe Facebook imagini surprinse în timpul furtului și, deranjat de faptul că poliția nu face nimic să-i prindă, le-a transmis hoților următorul mesaj:

    ”Nemernici la furat de motorină! Sper ca poliția sa facă ceva de data asta ,fiind-că am ajuns la capătul răbdării. În Decebal și Sătmarel s-a ajuns ca oamenii să stea de pază noaptea. Au furat o pădure întreagă și nimic. Cică e prea mic prejudiciul. Hoți: Mădălin și compania -vă prind eu odatăăăă! V-o promit public”, este mesajul transmis de păgubitul Florin Fania, un fermier din Decebal.

    Acesta mai spune că toată lumea știe cine sunt hoții, dar nimeni nu face nimic.

    ”Știe tot satul cine fură de ani de zile de pe câmpuri chiar și din casele afate în curs de construire. Ba chiar au ras cu totul toată păduricea dintre Decebal și Sătmarel. La domnul Nicoară, de exemplu, i-au furat caprele. După ce tot dânsul le-a găsit, acum e pus în postura să plătească cheltuieli de judecată cică ”nu mai exista prejudiciu”. Mie, alaltăieri seară, mi-au balotat băieții nouă baloți de lucernă, ieri dimineața, când au mers să-i aducă, au mai găsit doar trei. Pe bune, chiar nu se poate face nimic ??? Oare trebuie să recurgem la alte metode??? Că doar se știe de ani buni cine fură în Decebal și Sătmarel. Până și jandarmii îi cunosc foarte bine pe băieți”, mai spune păgubitul.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE