More

    ÎNFIORĂTOR. Bestia cu chip de om. A vrut să-și ucidă soția cu ciocanul chiar sub privirea copilului lor

    Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului F. I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. Acesta a încercat să-și omoare soția cu un ciocan în timp ce aceasta încerca să-i facă baie unui copil de numai câțiva anișori. Întreaga scenă s-a produs chiar sub ochii micuțului. Față de inculpat, în data de 10 octombrie, s-a luat măsura retinerii pe o durată de 24 de ore.

    Lovită de mai multe ori cu ciocanul în cap

    În data de 09.10.2018, în jurul orei 21.00, pe fondul unor neînţelegeri în familie, în timp ce persoana vătămată F. A., soţia sa, se pregătea să îmbăieze unul dintre copii şi se afla lângă vană, inculpatul a tras-o de păr, aceasta a alunecat şi s-a lovit cu capul de gresie.

    Ulterior, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un ciocan în zona capului, iar când şi-a dat seama că aceasta este inconştientă, a scos-o din baie până în cameră şi a ieşit pe casa scări cerând vecinilor să cheme o ambulanţă.

    Mai grav este faptul că toată această scenă de violență sălbatuică s-a produs chiar sub ochii copilului care ar putea rămâne, astfel, marcat pe toată viața. Cu siguranță, acesta va avea nevoie de consiliere psihologică.

    Victima, internată la Baia Mare

    Aceasta a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare în comă. Aici s-a constata că rănile ei sunt foarte grave, astfel că medicii sătmăreni au decis, ulterior, ca femeia să fie transferată la secţia de neurochirurgie a Spitalului din Baia Mare.

    Chiar dacă și-a mai revenit, femeia se zbate acum între viață și moarte iar prognosticul medicilor în ceea ce privește șansele ei de supraviețurie este rezervat.

    Bărbatul, arestat

    Inculpatul F.I. a recunoscut şi a regretat fapta, spun procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

    Referatul, împreună cu dosarul cauzei, a fost trimis spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare. În data de 11 octombrie 2018, a emis mandatul de arestare preventivă faţă de inculpatul F. I. , pe o durată de 30 de zile.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE