More

    SĂLBĂTICIE. Femeia mutilată cu ciocanul de soț, transferată la Cluj. Mai mult moartă decât vie


    Femeia mutilată cu ciocanul în baie chiar de propriul soț a fost transferată de la Baia Mare la Cluj din cauza stării foarte grave în care aceasta se află.

    Nefericitul eveniment s-a produs marți, 9 octombrie, pe fondul unor neînţelegeri în familie, în timp ce persoana vătămată F. Andreea., soţia agresorului, se pregătea să îmbăieze unul dintre copii şi se afla lângă vană.Inculpatul a tras-o de păr, aceasta a alunecat şi s-a lovit cu capul de gresie. Ulterior, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un ciocan în zona capului.

    În prima fază, Andreea a fost dusă la Spitalul Județean din Satu Mare, însă medicii de aici au realziat, îbn urma unui consult medical, că rănile sunt mult prea grave, astfel că femeia a fost transferată la Baia Mare.

    În prima fază, tratamentul medical administrat aici părea să aibă efect, iar starea de sănătate a femeii părea să evolueze.

    Din păcate, însă, starea Andreei s-a înrăutățit, astfel că vineri a fost transferată la Cluj mai mult moartă decât vie.

    Detalii despre momentul în care Andreea a fost adusă în această situație chiar de soțul ei, care a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul în cap, puteți citi pe http://www.gazetanord-vest.ro/2018/10/exclusivitate-foto-el-este-bestia-cu-chip-de-om-de-o-violenta-iesita-din-comun/

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE