More

    Victorie clară în derby-ul seriei B

    Considerat a fi duelul favoritelor la câștigarea seriei B, meciul dintre CSM Olimpia și Știința Beltiug de sâmbătă n-a fost decât un galop de sănătate pentru trupa lui Ritli Zoltan.
    Galben-albaștrii n-au avut nicio emoție în a obține toate punctele în duelul cu trupa condusă de Vasile Boudi.

    Problemele din ultima perioadă de la echipa din Beltiug s-au văzut pe teren. Fără meci oficial de două săptămâni, și probabil și fără prea multe antrenamente, jucătorii din Beltiug au dat o replică palidă Olimpiei.

    Țoca a deschis scorul rapid după un corner de pe partea stângă. 1-0 min. 12. Faur ratează apoi o ocazie bună în minutul 34 dar apoi peste alte două minute profită de centrarea perfectă, cu exteriorul, a lui Cadar și face 2-0 din 6m.

    Până la pauză, Feier are singura ocazie a oaspeților, doar că fostul atacant al Olimpiei a ratat singur cu Oșan.

    Partea a doua aduce rapid și golul de 3-0. Cadar înscrie și el cu o execuție de la marginea careului în minutul 52. Știința termină energia și sătmărenii ratează alte ocazii clare… Doar inspirația portarului Tomșa a făcut ca Beltiugul să plece doar cu patru goluri încasate în derby…Ultima reuşită, cea din minutul 87 îi aparține lui Faur după o centrare a lui Bordac.

    CSM Olimpia obține a opta victorie din tot atâtea meciuri jucate și se distanțează la nouă puncte de Știința, echipa din Beltiug are însă două meciuri mai puțin jucate… Pentru Știința e prima înfrângere din acest sezon.

    Partida a fost arbitrată de Kovacs Szabolcs la centru și frații Kopriva la cele două margini. Observator Constantin Por.
    CSM Olimpia- Oșan- Ștef, Țoca, Ritli, Ionescu- Nyilvan B., Simon, Schvarzkopf, Faur-Nyilvan R., Cadar. Au mai intrat Bordac, Doroș.
    Știința Beltiug- Tomșa- Pop R, Toma, Sabău, Covaci- Gulya, Cireap, Baciu, Petkes-Pop M. Feier. Au mai intrat Chivari, Erli, Bogar.
    In alte meciuri jucate sambata, Lazuri-Apa 1-1, Oar-Doba 6-1, Victoria Carei-Unirea Pişcolt 2-1.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE