More

    Nord Vest TV câştigă dramatic derby-ul cu Sentierri

    nv-tv

    Echipa colegilor noştri de la Nord Vest TV continuă să impresioneze în această ediţie a Campionatului de minifotbal de la Rania Sport Club.

    Trupa lui Bogdan Tulbure a câştigat la limită, după un meci spectaculos, derby-ul cu Sentierri, scor 4-3. Sentierri pierd astfel prima poziţie a clasamentului în vreme ce Nord Vest TV e la un singur gol distanţă de primul loc, ocupat de campioana en titre, Roş Albaştrii.
    În duelul de luni seara trupa de la Nord Vest TV a condus cu 1-0 şi 2-1 iar Sentierri au revenit în partea a doua şi au preluat conducerea cu 3-2. În ultimele două minute însă băieţii de la TV înscrie de două ori, golul victoriei fiind marcat din penalty de Mandi.
    Se pare că noul echipament le-a purtat noroc celor de la Nord Vest TV. Iar prezentarea echipamentului făcută înaintea jocului în studioul Nord Vest TV de colegele noastre Roxi, Sissy şi Alexandra i-a inspirat la maxim pe Ţoca &co.
    De reamarcat că Oli 2011 şi a trecut în cont primul punct după 3-3 cu Maistorul şi o evoluţie excelentă a lui Lulu Dragomir.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE