More

    FOTO/VIDEO. Victimele accidentului de la sensul giratoriu dintre Gelu și Terebești, în stare gravă. De ce suferă

    Victimele accidentului de la sesnul giratoriu dinte Gelu și Terebești, produs aseară în jurul orei 18.30, se află în stare gravă la spital.

    Potrivit unor surse medicale din cadrul spitalului, tânărul Darius S, în vârstă de 25 de ani, a suferit, în urma impactului extrem de dur, un politraumatism, respectiv traumatism toracic și fractura de coloană vertebrală la C3 și C4, și este internat la Ortopedie.

    Tânăra, Gabriela S., în vârstă de 23 de ani, a suferit, în urma accidentului, o contuzie pulmonară, o contuzie cerebrală, suferă de agitație psihomotorie. Este internată la secția Terapie Intensivă, dar nu este intubată.

    Reamintim faptul că aseară, mașina condusă de Darius S, în care se afla și sotia sa, Gabriela S, a intrat în rotonda din sensul giratoriu dintre Gelu și Terebești. În urma impactului, mașina a ”plutit”, mai bine de zece metri în aer. Ambii ocpuați ai locurilor din mașină au rămas încarcerați.

    DETALII despre acest accident puteți citi pe: http://www.gazetanord-vest.ro/2018/10/video-accident-cumplit-doua-persoane-incarcerate-a-intrat-cu-masina-in-sens/

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE