More

    FOTOGALERIE. A murit un MARE OȘAN. Astăzi a fost ÎNMORMÂNTAT


    Vicepreședintele Asociației socio – culturale ȚARA OAȘULUI, TOADER LOHAN, a fost condus astăzi, cu multă jale, pe ultimul său drum. La slujba de înmormântare au fost prezenți toți reporezentanții Asociației, dar și prieteni și apropiați a celui ce a fost TOADER LOHAN.

    ”Trecerea neașteptată în neființă a omului de afaceri, a prietenului și colegului nostru drag TOADER LOHAN a creat în sufletele tuturor membrilor Asociației socio-culturale ȚARA OAȘULUI, o nesfârșită durere învăluită de cele mai frumoase amintiri petrecute împreună, pe tărâmul reînvierii tradițiilor oșenești.

    Pe-obrazul oșenilor s-au scurs câteva lacrimi de durere și-amarnice regrete. Vicepreședintele Asociației socio-culturale ȚARA OAȘULUI, TOADER LOHAN, va rămâne pentru noi un exemplu de necontestat, care a militat împreună cu colegii pentru continuitatea oșenilor și prin readucerea în actualitate a celor mai reprezentative manifestări culturale ale oșenilor de altădată. Credem că sufletul său de luptător ancorat în Nemurirea dacilor liberi, cu virtuți morale asemănătoare coloanei infinitului, va fi primit de bunul Dumnezeu în nemuritoarea măreție a Raiului Dumnezeiesc”, se arată într-un comunicat remis de Asociația Țara Oașului.

    Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE