More

    Maramureş plai cu flori şi ale lui cele mai frumoase 10 pensiuni

    În paginile publicaţiei noastre am tot vorbit despre frumuseţile şi splendorile Maramureşului, socotită una dintre cele mai frumoase şi speciale zone ale ţării, însă acum nu ne rămâne decât să vă recomandăm și cazări confortabile care v-ar asigura vacanța în cazul în care destinația aleasă este Maramureșul.

    În deal la Ancuța.

    Probabil această pensiune este cea mai lăudată online. Am găsit o mulțime de comentarii pozitive nu doar despre condițiile bune, ambianța plăcută, dar și o mulțime de laude la adresa proprietarilor care după părerea vizitatorilor par a fi foarte ospitalieri. Prețul pentru cazare pe noapte variază între 70 RON și 90 RON, acest preț nu include și mesele.


    Pensiunea „Doina”, din Vadul Izei.

    Supranumită de către clienți și „un colț de rai” pune la dispoziție toată atenția gazdelor precum și a angajaților. Cu 140 RON care includ cazarea pentru o noapte și micul dejun, vă puteți delecta cu o priveliște impresionantă, ambianță plăcută și cu amintiri pentru o viață!


    Maramureș Resort.

    Dacă considerați că banii nu sunt prioritari când vine vorba despre lux, atunci cu siguranță aici este locul perfect pentru dumneavoastră. Piscină pe timp de vară, jacuzzi, teren de minifotbal, ATV-uri, snow-mobile, jocuri, vizitarea obiectivelor maramureșene și plimbări cu sania/căruța trase de cai (la cerere), dar și camere cu un design modern , acestea sunt doar câteva din comoditățile pe care vi le oferă pensiunea de patru stele începând de la 200 RON până la 250 RON pentru o seară, fiind inclus în preț și micul dejun.


    Casa tradițională Borlean.

    Casele construite și decorate în stil maramureșean, așezate în Vadul Izei, vă vor face să simțiți Maramureșul mai aproape de dumneavoastră. Cu 90 Ron pentru o seară vă puteți caza într-o cameră de două persoane în oricare zi a săptămânii. Acesta este locul în care veți admira oamenii purtând cu mândrie portul național indiferent de zi, dar și un adevărat muzeu cu porți de lemn sculptate.


    Pensiunea Verde.

    Apreciată cu trei stele, pensiunea localizată în Baia Sprie, oferă condiții de cazare avantajoase, prețul camerelor variind intre 80 RON și maxim 140 RON, în dependență de alegerea dumneavoastră. Pe lângă aceasta, pensiunea este amplasată într-o zonă foarte favorabilă, astfel încât locurile de agrement și atracțiile turistice sunt prin apropiere, deci puteți face drumeții până la destinația dorită.


    Pensiunea Ilea.

    Condiții mai modeste, însă amplasată într-o zonă liniștită,la poalele dealului sau mai bine zis în sânul naturii, casa construită din lemn oferă cazare pentru două persoane la 90 RON pentru o seară, însă acest preț nu include prima masă, sau 120 RON cu micul dejun inclus. Trebuie de știut că camerele nu sunt dotate și cu baie.


    Casa Livistra.

    Prezintă oferte variate, de la pachete avantajoase și reduceri, până la servicii VIP, iar majoritatea clienților acestei case de oaspeți aduc numai cuvinte de laudă și de mulțumire proprietarilor. Restaurant, piscină, parcare, roomservice 24/24, plimbări contra cost cu ATV-ul pe munte, curse Off Road sau excursii cu ghid în orice zonă, sunt doar câteva dintre avantajele acestei pensiuni. Iar pe cât sunt de avantajoase ofertele, pe atât de convenabile sunt și prețurile, care încep de la 80 RON.


    Pensiunea Alex.

    În apropiere de orașul Borșa, pensiunea vă oferă condiții de relaxare oferindu-vă munții drept priveliște, excursii în munți, urcând pe mai multe vârfuri, dar aveți ocazia de a vă plimba organizat și cu mocănița în bazinetul Vasser. Prețurile pentru cazare sunt medii, astfel pentru a sta o zi în pensiune veți oferi cel puțin 70 RON.


    Pensiunea Mărioara.

    O casă din lemn cu o frumoasă arhitectură și un design tradițional, pensiunea este situată la poalele munților Gutai, în unul dintre cele mai frumoase sate din Maramureș. Aici aveți posibilitatea de a alege în care casă doriți să stați, în cea nouă sau veche, iar la prețul de 100 RON vă puteți bucura din plin de ospitalitate, confort, dar și o panorama ideală, rezervația naturală Creasta Cocoșului.

    Pensiunea Măgura.

    Cu doar 180 RON pentru o noapte, puteți închiria o cameră pentru trei persoane, beneficiați de parcare gratuită și de restaurant. Chiar dacă este localizată la doar 3 km de centrul municipiului Baia Mare, aveți parte de liniște și peisaje cu multă verdeață. Iar dacă sunteți mai norocoși, vara puteți întâlni și căprioare.

    Nicolae Ghişan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE