More

    Primăria Satu Mare intensifică controalele în zona centrală

    Primăria Municipiului Satu Mare, Poliția Locală și Administrația Domeniului Public vor intensifica controalele pentru a verifica modul în care agenții economici respectă programul de aprovizionare a magazinelor din zona centrală. Cei care blochează circulaţia şi nu respectă orarul de aprovizionare vor fi sancționați.

    Furnizorii de marfă și-au făcut prostul obicei de a livra mărfurile în zona centrală a municipiului cu autocamioanele și în afara programului de aprovizionare aprobat de Consi-liul Local, încurcând traficul. Cetățenii municipiului sesizează constant acest fenomen și nu este normal ca firmele să deranjeze sute de locatari, motiv pentru care s-a cerut intensificarea controalelor și sancționarea celor care încurcă traficul în afara orelor de aprovizionare!

    Conform Regulamentului, accesul în zona centrală pentru aprovizionare se poate face cu autovehicule cu masa autorizată până la 7,5 tone, cu respectarea unui orar strict de aprovizionare: pentru produse alimentare: – între orele 06.00-7.30, respectiv între orele 9.00-11.00, pentru produsele nealimentare- între orele 17.00-22.00. În afara acestui interval este interzisă circulația autovehiculelor menționate.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE