More

    ÎNFIORĂTOR. Natura s-a RĂZBUNAT. Sătmărean, SFÂȘIAT de mistrețul pe care-l ÎMPUȘCASE ILEGAL


    Un bărbat din Dobra și-a găsit sfârșitul după ce a fost sfâșiat, în pădure, de un porc mistreț pe care-l împușcase ilegal. Practic, natura s-a răzbunat pe braconier.

    Filmul tragediei

    Totul s-a întâmplat în această dimineață, într-o pădure din apropiere de satul Dobra. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, din Dobra, a ieșit în această dimineață la vânătoare. La un moment dat a zărit un porc mistreț. A tras de două ori asupra animalului, dar nu l-a putut ucide.

    Mistrețul rănit, a sărit asupra bărbatului pe care, păur și simplu, l-a sfâșiat.

    A fost găsit după ceva timp de un alt sătean care, vâzându-l în ce stare se află, l-a transportat pe bărbatul rănit la dispensarul medical din Supurul de Jos. În ciuda eforturilor făcute de personalul medical de aici, bărbatul a decedat înainte ca la fața loculuii să ajunge ambulanța.

    Vânătoare ilegală

    Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest, că bărbatul a ieșit practic la braconaj.

    ”Bărbatul decedat deținea legal arma de vânătoare, însă nu avea autorizație să vâneze porci mistreți”, a precizat Paula Gabor, pentru Gazeta de Nord Vest

    Cu alte cuvinte, bărbatul ucis era, practic, la braconaj.

    În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cercetările de la fața locului sunt coordonate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

    ”Polițiștii au redicat de la fața locului atâtr arma cu care s-a tras, cât și muniția, iar cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare”, a mai spus Paula Gabor pentru Gazeta de Nord Vest.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE