More

    FOTO. ORIBIL. Un sătmărean a UCIS un PUI de CĂPRIOARĂ apoi a postat poza pe Facebook


    Un vânător din județul Satu Mare a făcut, zilele trecute , o greșeală foarte mare. A împușcat un pui de căprioară și a publicat fotografia pe contul său de Facebook. Ce a urmat este greu de reprodus în cuvinte.

    Vânătorul este, din câte se pare, un pădurar de la Ocolul Silvic Borlești, iar numele său are inițialele CH. Fotografia a fost făcută undeva la sfârșitul verii, începutul toamnei, dacă ținem cont de ceea ce se vede în împrejurimi.

    În fotografie se vede clar cum vânătorul tine în mână o pușcă de vânătoare cu lunetă, iar la picioarele sale se vede puiul de căprioară ucis.

    Nu putem spune că ce a făcut acest om este ilegal. Foarte probabil, vânătorul avea autorizație de vânătoare la căprioare și deține arma de vânătoare în mod legal, altfel ar fi fost o nebunie să se laude pe Facebook cu o astfel de ispravă.

    Ieri, însă, activiștii de la STOP DEFRIȘĂRILOR au publicat această fotografie pe contul lor de Facebook, lucru ce a stârnit o serie de comentarii, multe dintre ele nu le putem reproduce aici.

    Bogdan Valentin Mihaloiu: ”Un bolnav!cum.vinatoarea nu mai este justificata prin nevoia de hrana. A ucide cu o arma de foc un animal neajutorat este clar patologie! Va realiza aceasta creatie hidoasa acest lucru cind singurul lucru care va mai fi de vinat va fi soacra lui sau nevasta”.

    Serban Stelica: ”Era un pui ma vanator de … Trebuie sa-ti ridice asociatia permisul de vanatoare si politia arma golane care esti !!”

    Cristina Moga: ”Ce mare vânător esti tu ca ai împușcat o biata căprioară! Rusine să-ți fie,vânător de doi bani! Te mai și pozezi,de parcă ai fi lângă un grizzely!”

    Acestea sunt doar câteva dintre aceste comentarii.

    Între timp, vânătorul și-a sters pagina de Facebook, însă prea târziu, deoarece activiștii de la STOP DEFRIȘĂRILOR au reușit să o posteze.

    Postarea originală o puteți vedea AICI

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE