More

    FOTO. CINSTE. Liturghie Arhierească la Medieșu Aurit. Săptămâna Luminată încheiată cu un eveniment special

    PS Timotei Sătmăreanul, episcopul vicar al Maramureșului și Sătmarului, a oficiat ieri Sfânta Liturghie Arhierească la biserica din Medieșu Aurit, împreună cu un sobor de 15 preoți. Cu această ocazie, a fost sfințită și o troiță dăruită de familia preotului Vasile Bota.

    O zi frumoasă pentru medieșeni! Aceștia au încheiat Săptămâna Luminată la un eveniment special pentru comunitatea din Medieșu Aurit: sfințirea unei frumoase troițe dăruită de familia preotului Vasile Bota, în curtea Bisericii Ortodoxe cu hramul “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”. PS Timotei Sătmăreanul, episcopul vicar al Maramureșului și Sătmarului, a oficiat Sfânta Liturghie împreună cu un sobor de 15 preoți.

    Printre participanții la eveniment s-au numărat deputatul Ioana Bran, candidatul ALDE la alegerile europarlamentare, Ovidiu Silaghi, consilierul municipal Adrian Micle, cei care și-au petrecut parte din copilărie în această localitate, dar și prefectul Darius Filip, primarul Marian Torok, fostul primar Radu Iancu și directorul DJTS Adrian Ardelean.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE