More

    Renumitul Dr. Andi Drăguș, oaspete la seminarul stomatologic al Dr. Cosmin Raţiu

    Sâmbătă, 11 mai, Dr. Cosmin Rațiu a fost gazda unui seminar stomatologic unde l-a avut ca oaspete pe renumitul Dr. Andi Drăguș, medic specialist stomatolog în estetică. În cadrul acestui curs au fost dezbătute teme referitoare la fațetele dentare condilografiate.

    “Este un nou concept al Centrului Medical Sfântul Anton, dorim să aducem lectori din țară și din străinătate pe diferite domenii stomatologice. Am avut un curs foarte important de estetică dentară cu unul dintre cei mai buni esteticieni din țară, dr. Drăguș. Este un curs privat, la care au participat peste 16 medici din Satu Mare, Cluj Napoca, Oradea și din Baia Mare. Cursul s-a desfășurat în două etape, dimineața a avut loc partea teoretică, iar în a doua parte a zilei a avut loc partea practică. Sunt cursuri foarte binevenite, deoarece dau posibilitatea medicilor de a-și însuși noi cunoștințe, noi tehnici, se aduc tehnici de ultimă generație. Este un curs interactiv, în care, fiind un număr redus de medici, putem să primim un număr cât mai mare de informații. Clinica va dezvolta, pe parcursul acestui an, încă vreo câteva module foarte importante”, a declarat Dr. Cosmin Rațiu.

    Andi Drăguș și-a început cariera în domeniul stomatologiei în 1995 ca și tehnician dentar. Primul loc de muncă a fost la Clinica renumitului fotbalist Gică Hagi, unde a profesat până în 1999, apoi înființându-și prima companie în domeniul dentar numită Laborator Bizzar.

    “La acest curs am discutat despre fațetele dentare și despre un concept pe care eu l-am inventat, fațetă dentară condilografiată. Este foarte important ca pacienții să știe că atunci când își fac niște fațete dentare nu pot să se facă oricum. Trebuie să se țină cont de dinamica mandibulară, de reflexul masticator, și abia după aceea să vedem cât de lungi pot să fie, cât de deschisă la culoare și cât de late și înalte vor fi”, a spus Andi Drăguș, medic specialist stomatolog în estetică.

    Cursanții au fost ochi și urechi, au absorbit la maximum fiecare informație nouă și abia așteaptă să mai participe la astfel de întâlniri.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE