More

    Ludovic Orban la Satu Mare: ”PNL va face toate demersurile posibile pentru intrarea României în Schengen

    Prezent vineri la Satu Mare, președintele PNL, Ludovic Orban, a dat asigurări, în cadrul unei conferințe de presă, că atât europarlamentarii, cât și actualii și viitorii parlamentari PNL vor face toate demersurile pentru intrarea României în Schegen. Președintele PNL a mai precizat că România îndeplinește de mult timp criteriile tehnice de aderare, însă sunt unele țări, printre care cea mai vehementă este Olanda, care nu doresc intrarea României în acest spațiu de liberă circulație.

    Pentru această stare de fapt, Ludovic Orban a spus că de vină este actuala conducere a României deși, tot președintele PNL a spus, situația politică din țara noastră nu este o condiție impusă pentru aderarea la Schengen. El a spus, însă, că aderarea țării noastre la acest spațiu trebuie făcut în urma unor negocieri cu partenerii din coalițiile din Parlamentul European, ceea ce, europarlamentarii PNL îl vor face după alegerile din 26 mai.

    Referitor la aceste alegeri, președintele PNL a mai arătat că singurul scop al acestora, pentru PNL este să ”bată PSD-ul”, atât la nivel național, cât și la nivel local, adică la Satu Mare. Acesta este motivul pentru care le solicită românilor să se prezinte la urne în data de 26 mai și să voteze candidații PNL.

    După ce a multumit lui Ludovic Orban de prezența sa în județul nostru, președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, i-a îndemnat pe sătmăreni să se prezinte în număr cât mai mare la urne în data de 26 mai și și-a exprimat speranța că PNL va avea de câștigat în urma acestor alegeri.

    Ludovic Orban s-a folosit de prezența sa la Satu Mare și s-a întâlnit cu alegători din Țara Oașului și din zona municipiului Satu Mare. El a afirmat că feed-back-ul primit din partea persoanelor cu care s-a întâlnit a fost unul pozitiv, motiv pentru care se simte încrezător că PNL va obține un rezultat bun la europarlamentarele din 26 mai.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE