More

    Sala de sport din Mădăras, o nouă investiție importantă a Primăriei Ardud

    O nouă investiție Primăriei orașului Ardudul care intră in linie dreaptă pentru inceperea construirii prin finanțare de la CNI București! Sala de Sport Mădăras, oraș Ardud.

    În cursul zilei de vineri, la Primăria din Ardud a sosit o informare prin care se aduce la cunoștință că obiectivul „Sala de Sport cu 102 locuri” a trecut la faza de licitație. Este vorba despre construirea unei săli de sport în localitatea Mădăras, pe str. Ardudului, nr. 42.

    ”Sala de sport va fi utilă atât pentru elevii care vor desfășura orele de educație fizică, pentru tinerii care vor să practice fotbal, volei, handbal, baschet, lupte cât și pentru toți iubitorii de sport și mișcare”, a declarat primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma. Conform proiectului, sala de sport de la Mădăras ar urma să dispună de: 102 locuri pentru spectatori; pardoseală omologată pentru sporturi precum baschet, volei, handbal; dotări cu mobilier şi echipamente sportive specifice (coşuri de baschet, fileu volei, porţi de handbal); spaţii administrative; vestiare şi grupuri sanitare; instalaţii moderne de climatizare, ventilaţie şi iluminare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE