More

    Un week-end plin de adrenalină pentru deputatul Ioana Bran

    Deputatul sătmărean Ioana Bran a avut parte de un sfârșit de săptămână plăn de emoții și adrenalină. Mai întâi joi seara a ținut să le fie alături jucătoarelor de la CSM Satu Mare în meciul trei al finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin…Iar apoi vineri și sâmbătă a participat în premieră pentru ea, în calitate de copilot la un rally raid. A fost prima ediție a Cupei NSM organizată de inimosul Ovidiu Domide și prietenii la Carei și în împrejurimi.

    Cu noroc la baschet
    Fostul minietru al tineretului și sportului s-a arătat extrem de încântată de spectacolul de joi seara din sala LPS și a trăit la maxim fiecare fază bucurându-se evident de succesul sătmărencelor.


    ”Atmosferă extraordinară în această seară în tribunele Sălii LPS „Ecaterina Both” din Satu Mare! Am văzut un meci de baschet feminin de cea mai bună calitate. Fetele noastre de la CSM erau obligate să câștige azi meciul cu ACS Sepsi SIC din Sfântu Gheorghe, după ce au fost învinse de două ori, pentru a putea juca sâmbătă și cel de-al patrulea meci al finalei.

    Un public entuziast a umplut tribunele, iar CSM Satu Mare a jucat foarte bine și s-a impus cu scorul de 52-47. Mergem mai departe!


    M-am bucurat să mă revăd cu Horia Păun, președintele Federației Române de Baschet și m-a bucurat foarte mult atmosfera creată de public. Efortul sportivelor a fost aplaudat neîncetat!

    Felicitări învingătoarelor! Le țin pumnii pentru următoarele confruntări!” a transmis Ioana Bran care și anul trecut în calitate de ministru a fost alături de fetele de la CSM Satu mare la finala Campionatului Național de 3×3 de la Târgu Jiu.

    Pe podium la Rally Raid
    Au urmat două zile în care Ioana Bran în calitate de copilot al Crenguței Marinca a reușit o clasare pe podium la prima ediției a rally raid-ului dotat cu Cupa NSM.


    “Încep cu știrea, cum ar spune jurnaliștii: deși nu am sperat, am ieșit pe locul al III-lea! Și nu la debutanți.

    Dar nu podiumul contează, ci starea de competiție, încordarea, emoțiile, motorul mereu turat, drumurile spectaculoase și felul în care ne-am înțeles, Crenguța Marinca și cu mine. Și, să nu uit, mașina care s-a comportat excelent. Pe scurt: a fost un raliu fantastic!


    A fost o zi mai grea decât cea de ieri, au fost echipaje care au avut probleme tehnice și au abandonat, dar așa se întâmplă la Rally-Raid.

    Mă bucur că acest prim raliu organizat la Carei a avut succes și atât orașul, cât și județul Satu Mare devin tot mai importante pe harta competițiilor de raliu din România.


    Îi felicit pe toți competitorii și îi felicit și le mulțumesc organizatorilor care au fost impecabili! Îi mulțumesc Crenguței și echipei noastre tehnice pentru această experiență specială.” a scris Ioana Bran pe o re’ea de socializare.” a postat Ioana Bran pe pagina personală de facebook.


    A fost o primă ediție extrem de reușită pe un traseu superb pregătit în jurul Careiului de organizatori. Au participat nouă echipaje iar pe primul loc s-a clasat echiajul.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE