More

    ORIBIL. CRIMĂ în județ. ÎNJUNGHIAT cu un cuțit

    O crimă oribilă a avut loc ieri (luni) seară în județul Satu Mare. Un bărbat a fost înjunghiat în inimă în urma unei altercații. Criminalul a fost reținut de procurorii sătmăreni.

    Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord Vest de purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, crima ar fi avut loc în jurul orei 21.40 în localitatea Corund. Este ora la care polițiștii au fost sesizați, prin 112, despre izbucnirea unui scandal în această localitate.

    Ajuns la fața locului, echipajul de poliție a constatat că un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea Chieșd, județul Sălaj, a fost înțepat în abdomen cu un cuțit de către un bărbat de 34 de ani din Corund. În prealabil, între cei doi se iscase o bătaie pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

    Victima a fost transportată la un Centru Medical de permanență din apropiere, însă personalul medical de aici nu au mai avut ce face decât să constate decesul victimei.

    Cazul a fost preluat de către procurorii de pe lângă Parchetul Judecătoriei Satu Mare care au decis reținerea agresorului pentru 24 de ore și, foarte probabil, va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

    Între timp, victima a fost transportată la Morga Spitalului Județean unde va fi suspus unei autopsii.

    Cercetările în acest caz continuă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE