More

    Peste 2 milioane de lei alocați de Ministerul Sănătății, spitalului din Carei

    În ședința extraordinară de marţi, 28 mai 2019, consilierii locali careieni au aprobat cofinanțarea cu 9% a proiectului de investiții pentru achiziționarea de echipamente și aparatură medicală la Spitalul Municipal Carei. Proiectul, în valoare de 2 milioane lei, este finanţat de Ministerul Sănătății. Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate de cei 16 consilieri locali prezenţi la şedinţă.
    Primarul Eugen Kovacs i-a mulţumit consilierului local Ioan Oneţ, preşedintele PSD Carei, pentru diligenţele realizate în vederea obţinerii finanţării din partea Ministerului Sănătăţii. La rândul său, consilierul Ioan Oneţ i-a mulţumit în primul rând ministrului Apărării, Gabriel Leş, pentru sprijinul acordat, respectiv ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea.
    Din cei 2 milioane de lei alocaţi de Ministerul Sănătăţii, la care se adaugă contribuţia proprie a municipiului Carei, în valoare de 197.830 lei, Spitalul Municipal Carei va fi dotat cu un aparat Roentgen digital, cu un sterilizator cu aburi, cu un aparat de ventilaţie şi o trusă de laparoscopie.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE