More

    Clubul Copiilor “Gynoprax” la 8 ani

    A devenit o tradiție ca, în jurul Zilei Copilului, dr. Mircea Muncean să sărbătorească copiii născuţi la Clinica de obstetrică-ginecologie Gynoprax. Duminică a fost o zi specială pentru cei mici, o zi aşa cum le place lor. Piticii s-au jucat cu cele mai îndrăgite mascote si au fost pictati de printesele Disney. Petrecerea a început la ora 10 cu muzică, baloane, dulciuri și multe jucării. Doctorul Muncean s-a jucat cu copilașii prezenţi, a făcut fotografii şi i-a luat în brațe rând pe rând.

    “Este un eveniment pe care noi am încercat să îl transformăm într-o obișnuință. Intotdeauna de ziua copilului, trebuie să ne aducem aminte de ei, ca ei ne împlinesc viața, ne fac mai fericiți și singura nemulțumire este că de fiecare dată când îi văd, îi văd tot mai mari și este un semn îndirect ca noi suntem tot mai bătrâni și incercam sa tinem pasul, sa ne simtim bine alaturi de ei, sa-i sărbătorim în fiecare an așa cum se cuvine și mă bucur că pot să fac lucrul asta pentru copiii născuți în clinică.

    Ma bucur ca ii revad, îmi umplu sufletul de bucurie că am putut să fac atâtea familii fericite și să aducem pe lume copilași sănătoși de care să ne bucurăm toată viața si măcar o dată pe an să se simtă și ei la fel de speciali cum sunt în fiecare zi pentru familiile lor.”a spus Dr.Mireca Muncean

    Managerul clinicii dr. Mircea Muncean şi-a întâmpinat micii oaspeţi cu mult drag, a imbratisat fiecare copil in parte si a fost vizibil emotionat de fiecare revedere.

    ”In acest moment sunt peste 2.000 de copii născuți la clinica Gynoprax și asta mă bucură foarte mult, înseamnă că ne facem treaba bine sau cel puțin așa îmi place să cred și fericirea este incomensurabilă.”a mai adaugat Muncean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE