More

    VREI SĂ DEVII ASISTENT MATERNAL?

    Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Satu Mare derulează, în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (A.N.P.D.C.A.), în scopul consolidării si dezvoltării rețelei de asistenți maternali profesioniști, Proiectul TEAM-UP : “Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”. Cod Proiect :POCU/480/4/19/127169. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman.

    În acest context, continuă campania de recrutare și identificare de persoane, care doresc să devină asistenți maternali profesioniști, pentru a lua copii în plasament.

    Persoanele interesate vor adresa D.G.A.S.P.C. Satu Mare, cu sediul pe str.Corvinilor, nr.18, Serviciul management de caz în domeniul protecției copilului – Compartiment Protecție de tip alternativ – Asistență maternală, o cerere de evaluare a capacității lor, în vederea atestării și angajării ca asistent maternal profesionist. Mai multe informații găsiți pe site-ul instituției: www.dgaspcsm.ro, la secțiunea Informații publice-Comunicate de presă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE