More

    Bogdan Andone, numit antrenor la FCSB!

    Dus cu vorba de Edi Iordanescu, care in cele din urma a ales sa ramana la Gaz Metan Medias, Gigi Becali face ce stie mai bine si apeleaza la o solutie comoda pentru el ca patron.

    Noul antrenor al FCSB va fi Bogdan Andone, secundul lui Mihai Teja in mandatul acestuia de doar cinci luni pe banca ros-albastrilor.

    “Ce sa mai vorbesc cu Zenga, ca eu am deja antrenor. L-am pus pe Bogdan Andone, iar maine il prezentam oficial”, a spus Becali, anunta Telekom Sport.

    Prezentarea oficiala a lui Bogdan Andone la FCSB va avea loc, miercuri, cu incepere de la ora 12 intr-o conferinta de presa.

    In varsta de 44 ani, Bogdan Andone a fost secundul lui Marius Sumudica la Astra Giurgiu, iar la numirea lui ca principal la FCSB ar fi putut contribui cu o vorba buna chiar si Sumi.
    Olimpia Satu Mare, ASU Politehnica Timisoara, Metaloglobus si Energeticianul sunt echipele antrenate pana acum de Bogdan Andone.

    Rămâne Dacian Nastai în staff?
    Sezonul trecut, Bogdan Andone a fost coleg în staff-ul tehnic cu antrenorul sătmărean Dacian Nastai. Andone a fost secundul lui Teja, iar Nastai tot secund, dar cu sarcini de analist video.

    Cei doi au colaborat excelent, mai ales că Nastai l-a mai ajutat pe Andone și în perioada în care acesta era principal la Olimpia.

    Contactat telefonic, Nastai nu s-a declarat surprins de numirea lui Andone. ” E un antrenor foarte bun și cred că e o alegere corectă mai ales că deja cunoaște bine lotul”, spune Nastai care a evitat însă un răspuns la întrebarea dacă va rămâne alături de Bogdan la FCSB. ”Nu știu nimic încă. Voi vedea care e alegerea cea mai bună pentru mine!” a spus Nastai.

    Cariera lui Andone
    Fost jucător la Sportul Studentesc si mai ales la Rapid, alaturi de care a cucerit titlul in Liga 1 si alte doua trofee, Bogdan Andone (foto dreapta) este solutia lui Gigi Becali pentru FCSB dupa ce a fost refuzat de Edi Iordanescu si Nicolae Dica.

    Bogdan Andone s-a născut pe 7 ianuarie 1975 la Aiud și a evoluat, de-a lungul carierei, pentru Corvinul Hunedoara, Sportul Studențesc, FC Brașov, Rapid, Farul Constanța, Oțelul Galați, Ferencvaros, Apollon Limassol, Alki Larnaka sau Ermis Aradippou.

    Ca jucător, a obținut un titlu, o Cupă și o Supercupă a României cu Rapid, precum și titlul și Supercupa Ciprului, cu Apollon Limassol.

    A început antrenoratul alături de Marius Șumudică, al cărui secund a fost la Rapid, Universitatea Cluj, Al Shaab, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu, cu ultima cucerind titlul de campion în 2016.

    În același an, Bogdan, care deține Licența PRO, a început cariera de antrenor principal, activând, în sezonul 2016-2017, la Olimpia Satu Mare. A urmat, un an mai târziu, ASU Politehnica Timișoara, pentru ca, în sezonul 2018-2019, să le pregătească pe Metaloglobus București și Energeticianul.
    Începând cu ianuarie 2019 a devenit antrenor secund al FCSB în staff-ul lui Mihai Teja.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE