More

    Kovacs Istvan va arbitra vicecampioana lumii!

    Ecusonul FIFA din Carei, Kovacs Istvan a arbitrat săptămâna trecută semifinala ligii a 4-a dintre CSM Olimpia Satu Mare și AS Căpleni, scor 8-0, iar la finalul acelui joc declara pentru Nord Vest TV că pentru el vacanța e departe deoarece finalul de sezon e unul foarte încărcat.

    ”Voi avea meci în preliminariile Euro 2020 dar nu știu încă unde și apoi merg la Europeanul de tineret”, spunea acum șase zile Kovacs.

    Ei bine, între timp a sosit și confirmarea delegării în preliminariile Campionatului European iar Kovacs va arbitra duelul dintre vicecampioana lumii, Croația, și Țara Galilor.

    Partida se va disputa sâmbătă, 8 iunie, la Osijek, în Croația, informează Federația Română de Fotbal. Ora de start a partidei este ora 16:00, ora României.

    Cele două formații se află la egalitate în grupa E din actualele preliminarii, fiecare cu câte trei puncte, croații având însă două jocuri disputate, în timp ce galezii unul singur.

    Kovacs va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial desemnat este Marius Avram.

    “Centralul” de 34 de ani a debutat în toamna anului trecut în cea mai importantă competiție europeană intercluburi, Liga Campionilor, arbitrând partida dintre Valencia și Young Boys Berna.

    De remarcat că după Europeanul de tineret, Kovacs va avea parte deja de stagiul de pregătire organizat de CCA la Cheile Grădiștei și apoi va și începe sezonul 2019-2020.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE