More

    Maikel Lopez lasă CSM-ul pentru un contract în China

    Antrenorul spaniol cu care CSM Satu Mare a fost la 30 de secunde de câștigarea titlului în LNBF, Maikel Lopez, a ales să își continue cariera în China.

    Deși anunțase inițial că vrea să continue la Satu Mare de unde avea o propunere de contract pe doi ani, Maikel Lopez a acceptat oferta , cu multe zero-uri în coadă, venită de a fi antrenor secund în prima ligă din China, la Shanxi Riu Flames . Acesta va lucra cu un alt tehnician spaniol, Cesar Ruperez.

    Se pare că la nivel de baschet feminin, China, Coreea de Sud și Japonia au devenit noul El Dorado atât pentru antrenorii europeni, cât și pentru jucătoare. Se investește enorm, sunt salarii foarte mari care atrag chiar și tehnicieni cu finale de Euroligă la activ.

    ”Știam că va pleca în vară în China și urma să revină la sfârșitul lunii august la Satu Mare. Unde de altfel și-a lăsat aproape toate lucrurile pe care le-a folosit de-a lungul sezonului trecut. Aștept și varianta lui pentru a putea începe căutările unui nou tehnician. Maikel a ridicat mult nivelul aici și vrem să-l ținem tot acolo sus și cu tehnicianul care va veni…”, spune managerul CSM-ului, Florin Mureșan.

    Altfel, la CSM Satu Mare au semnat prelungirea contractelor jucătoarele Andreea Huțanu și Andrea Olah Orosz. Deja au fost anunțate pentru sezonul viitor Brittany Denson și Alina Podar.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE