More

    Kovacs Istvan, între Modric și Bale!

    Final de sezon extrem de încărcat pentru arbitrul careian Kovacs Istvan.

    Acesta a condus vineri la centru partida dintre vicecampioana lumii, Croația, și Țara Galilor , scor 2-1 , din preliminariile EURO 2020. Iar azi va pleca în Italia unde face parte din lotul arbitrilor ce vor oficia la Campionatul European de tineret.
    Un Campionat European la care și naționala României de tineret e calificată într-o grupă cu Franța, Anglia și Croația.
    Kovacs și-a mai trecut în palmares o fotografie de colecție , acesta fiind ”surprins” la începutul meciului între căpitanii celor două echipe, Luca Modric și Gareth Bale.
    ”Un meci deosebit într-o atmosferă încinsă dacă ținem cont că au fost 33 de grade la ora jocului”, a povestit Kovacs, care a condus fără greșeală jocul câștigat greu de vicecampionii lumii.
    ”Acum mă pregătesc de Europeanul de tineret. Sper să am cât mai multe meciuri acolo dar în același timp mi-aș dori ca România să se califice în semifinale. Le doresc din suflet succes pentru că e chiar o generație deosebită”, a mai spus Kovacs care nu mai prinde niciun meci în semifinale sau finală dacă tricolorii mici ajung în careul de ași.
    Legat de viitor, Kovacs speră ca din toamnă să prindă și mai multe meciuri în Liga Campionilor mai ales că acum poate primi delegări chiar dacă sistemul VAR nu e încă implementat în Liga 1.
    ”Am făcut și eu și Ovidiu ( n.r. Hațegan) cursul VAR și nu vom mai avea probleme la delegări”, a încheiat Kovacs.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE