More

    ÎN CURÂND. Curse AERIENE ESTIVALE spre Litoral de la Satu Mare. ACCESIBILE tuturor

    Compania Tarom a anunțat suplimentarea curselor spre mare de la Satu Mare din această vară. Astfel, programul de zboruri de la Satu Mare la Constanța va începe în 18 iunie și se va încheia în data de 20 septembrie.

    Pasagerii vor putea beneficia de două curse pe săptămână, în zilele de marți și vineri cu plecare din Satu Mare la ora 9.10 și sosire în Constanța la 10.50, respectiv plecare din Constanța la 11.15 și sosire în Satu Mare la 12.55.

    Pentru doritori, dar în special pentru cei ce se grăbesc, prețurile sunt incredibile! Spre exemplu, pe site-ul www.tarom.ro, pot fi găsite bilete având tarife pornind de la 34 EUR pentru un zbor dus Satu Mare – Constanţa, 38 EUR pentru un zbor dus Constanţa – Satu Mare, respectiv de la 59 EUR pentru un zbor dus-întors, cu toate taxele incluse.

    Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână; check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil, precum și catering la bord, însoțit de răcoritoare și ceai sau cafea.

    Anul trecut, cursa aeriană de la Satu Mare spre Litoralul Mării Negre, realizată încă pe vremea când directorul Aeroportului Internațional Satu Mare se afla Nicolae Fechete, s-a bucurat de un real succes. Fiind prima cursă de acest fel de la Satu Mare, gradul de ocupare din acest sezon a fost de peste 80%.

    870 de pasageri s-au bucurat, în acest sezon estival, de posibilitatea de a ajunge pe litoralul românesc prin intermediul curselor aeriene TAROM, direct de pe Aeroportul Internațional Satu Mare.

    Vânzările biletelor pentru ruta Satu Mare-Constanța / Constanța-Satu Mare, s-au bucurat de un mare succes, fiind o destinație mult dorită de sătmăreni și de alți pasageri din regiune. În cele două luni și jumătate de operare pe această rută, gradul mediu de ocupare a locurilor a fost de 82,4%.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE