More

    VIDEO. PRIMUL zbor spre MARE de la Satu Mare din acest an. Zbor plăcut tuturor

     

    Marți, 18 iunie 2019, la ora 9.10 a decolat prima cursă de la Satu Mare spre Constanța, din acest sezon estival. Cei 42 de pasageri au fost întîmpinați cu zâmbete de personalul aeroportului, iar la plecare, aeronava a trecut printr-un tun de apă, spre încântarea pasagerilor.

    “Am promis că vom aduce și anul acesta cursa de Satu Mare-Constanța și ne-am ținut de cuvânt. Vrem să fim alături de sătmăreni și să le oferim condiții de transport și nu numai, cât mai bune. Pentru Consiliul Județean, dezvoltarea Aeroportului rămâne o prioritate”, a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.

    Reamintim faptul că, pentru acest an, Compania Tarom a suplimentat numărul curselor spre mare de la Satu Mare, față de anul trecut. Astfel, programul de zboruri de la Satu Mare la Constanța a început astăzi, 18 iunie, și se va încheia în data de 20 septembrie.

    Pasagerii vor putea beneficia de două curse pe săptămână, în zilele de marți și vineri cu plecare din Satu Mare la ora 9.10 și sosire în Constanța la 10.50, respectiv plecare din Constanța la 11.15 și sosire în Satu Mare la 12.55.

    Pentru doritori, dar în special pentru cei ce se grăbesc, pot fi achiziționate bilete și de pe site-ul www.tarom.ro.

    Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână; check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil, precum și catering la bord, însoțit de răcoritoare și ceai sau cafea.

    Anul trecut, cursa aeriană de la Satu Mare spre Litoralul Mării Negre, realizată încă pe vremea când directorul Aeroportului Internațional Satu Mare se afla Nicolae Fechete, s-a bucurat de un real succes. Fiind prima cursă de acest fel de la Satu Mare, gradul de ocupare din acest sezon a fost de peste 80%.

    870 de pasageri s-au bucurat, în acest sezon estival, de posibilitatea de a ajunge pe litoralul românesc prin intermediul curselor aeriene TAROM, direct de pe Aeroportul Internațional Satu Mare.

    Vânzările biletelor pentru ruta Satu Mare-Constanța / Constanța-Satu Mare, s-au bucurat de un mare succes, fiind o destinație mult dorită de sătmăreni și de alți pasageri din regiune. În cele două luni și jumătate de operare pe această rută, gradul mediu de ocupare a locurilor a fost de 82,4%.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE