More

    Talna Orașu Nou, prima finalistă a Cupei României

    În această săptămână se închide practic sezonul oficial în fotbalul județean. Mai sunt de jucat două meciuri, ambele în Cupa României. E vorba de semifinala Recolta Dorolț- Olimpia suporterilor, meci programat în această seară de la ora 18,30 pe stadionul Daniel Prodan și de finala de sâmbătă de la ora 10.

    Talna Orașu Nou e prima echipă calificată în finală după ce marți seara a depășit , scor 3-1, revelația ediției, Fortuna Căpleni. Vicecampioana ligii a 4-a s-a desprins abia în ultimul sfert de oră . Homorozan a deschis scorul în minutul 7 pentru Talna iar apoi Fortuna a egalat până la pauză prin Mașca, min. 44.

    În partea a doua ambele echipe au irosit ocazii bune de a se desprinde dar până la urmă plusul de experiență a celor de la Orașu Nou a făcut diferența. Zaszlati min 75 și Bere min 87 au reușit să înscrie pentru un oarecum logic Talna-Fortuna 3-1.

    Cei de la Orașu Nou ajung din nou în finala Cupei României, trofeu pe care la nivel de județ l-au mai câștigat în ediția 2013 când echipa era pregătită de actualul secund de la FCSB, Dacian Nastai.

    În acel an , Orașu Nou a ajuns chiar până în faza a 3-a a Cupei României după ce a reușit să elimine două echipe din eșalonul trei, dar apoi a fost oprită de Sticla Arieșu Turda, 2-3 după un meci de mare luptă. Interesant e că Demian a jucat și atunci pentru echipa din Orașu Nou…

    În această seară de la ora 18,30 se anunță un duel interesant în a doua semifinală între Recolta Dorolț și Olimpia suporterilor.

    Proaspăta campioană a ligii a 5-a, Olimpia își dorește și trofeul Cupei României iar antrenorul Nelu Donca speră într-o nouă victorie azi. Galben-albaștrii sunt neînvinși în actualul sezon , acestia având un parcurs perfect atât în campionat cât și în cupă…
    Partida se va juca pe stadionul Daniel Prodan.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE