More

    Talna Orașu Nou și Olimpia suporterilor în marea finală!

    Sâmbătă la ora 10 pe stadionul Daniel Prodan-Olimpia se pune oficial punct sezonului fotbalistic la nivel de AJF Satu Mare.

    Talna Orașu Nou și Olimpia suporterilor vor juca finala Cupei României . Talna s-a calificat în ultimul act după ce marți a depășit în semifinale pe Fortuna Căpleni, scor 3-1. Iar aseară în a doua semifinală ,Recolta Dorolț și Olimpia suporterilor s-au duelat pentru calificare.

    Meciul a fost întârziat de ploaia torențială ce s-a abătut preț de un sfert de oră aseară asupra Sătmarului… Iar meciul a început furtunos cu două goluri în primul sfert de oră. Recolta a deschis scorul prin Portyk în minutul 7, iar apoi veteranul Florin Puți a egalat pentru galben-albaștri în minutul 14. Până la pauză, ambele echipe au mai avut situații bune de poartă, dar la vestiare s-a intrat la egalitate …1-1.

    Repriza secundă a început cu două goluri…Vonet a dus Olimpia în avantaj în minutul 54, dar imediat Lakatos a restabilit egalitatea. 2-2 min 56. Olimpia nu cedează și continuă să preseze iar Cuth are o lovitură superbă de cap și trimite mingea în vinclu pentru 3-2 în minutul 65.

    Până la final Recolta n-a mai reușit egalarea și astfel campioana ligii a 5-a, Olimpia suporterilor, se califică în premieră în marea finală.

    Olimpia- Crișan-Ile, Nagy, Turșuc, Filimon-Lăpușan, Vonet, Chivari, Cuth-Puți, Screpler. Rezerve- Duca, Pop-Silaghi, Lakatos, Sician, Nagy N., Michnea Sorin. Antrenor Nelu Donca.
    Recolta Dorolț- Cadar-Mester N., Santai, Iuhas, Solosi-Lakatos T., Cireap, Mizei, Fechete-Portyk, Nikora. Rezerve- Rapolti, Hajdu, Hallo, Mester S., Aranyos, Nagy A., Lakatos R. Antrenor Cosmin Iuhas.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE