More

    VIDEO. Stâlpii anti-șmecheri, doar pentru PROȘTI. ”JMECHERII” merg și pe CONTRASENS

    După ce a fost dat în folosință sensul giratoriu de la intrarea în mall, Primăria Satu Mare a montat, în preajma intersecției Drumului Careiului cu Aleea Neajlov niște stâlpișori, ”stâlpi anit-șmecheri”, cu li s-a spus la data respectivă.

    Acești stâlpișori au menirea de a-i impiedica pe unii ”jmecheri” de la volan să vireze la stânga, de pe Careiului spre Neajlov, lucru care ar fi însemnat și încălcarea unei linii duble continue.

    Astfel că, acum, cei care vin dispre Burdea, trebuie să facă sensul giratoriu de la Crinul, să se întoarcă și apoi să intre pe Neajlov.

    Însă, la cum stau lucrurile, nu toți sunt fraieri. Unii ”Jmecheri”, ca șoferul din această imagine, prezentat de activiștii de la DriuversSM, și-a bătut joc de codul rutier: a încălcat linia dublă continuă, a rulat cel puțin 20 de metri pe contrasens, a virat la stânga pe lângă stâlpișorii de care am pomenit mai sus.

    Toate astea pentru ce? Ca să nu se ducă încă vreo o sută de metri să facă sensul și să se întoarcă. Ce mai: jmecher de jmecher.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE