More

    FOTOGALERIE. PERICOL de EXPLOZIE la Satu Mare. Persoană ÎNCARCERATĂ. ISU a INTERVENIT imediat

     

    Un accident foarte grav, soldat cu rănirea gravă a unei persoană, care a rămas și încarcerată, putea fi dublat de o explozie imediat în municipiul Satu Mare. Din fericire, în urma intervenției ISU și a distribuitorului de gaze, tragedia nu s-a mai produs.

    Totul a pornit de la un cumplit accident de circulație produs în această după-amiază în municipiul Satu Mare, la intersecția dintre străzile Ilarie Chendi și Ardealului.

    Aflându-se la volanul unui autoturism, un tânăr de 25 de ani, din Satu Mare, a pierdut la un moment dat controlul volanului, mașina a părăsit calea de rulare și a intrat în coliziune cu altre trei mașini parcate regulamentar pe marginea străzii.

    În urma impactului, una dintre mașinile acoșate a fost proiectată într-o țeavă de gaz pe care a avariat-o.
    Impactul a fost atât de dur încât șoferul de 25 de ani a rămas încarcerat în autoturismul la volanul căruia se afla.

     

    În scurt timp, la fața locului au ajuns pompierii cu o mașină de descarcerare. Tânărul a fost scos dintre fiarele controsionate ale mașinii și, după ce i s-a acordat primul ajutor la fața locului, a fost transportat la Spitalul Județean pentru o expertiză medicală mai amănunțită.

    De asemenea, la locul producerii accidentului a sosit și o echipă a distribuitorului de gaze din oraș care au oprit alimentarea cu gaz în zona afectată și au reparat țeava avariată în urma accidentului.

    Dacă în timpul imediat de după accident s-ar fi produs, într-un fel sau altul, o scânteie, în zonă se putea produce o explozie devastatoare. Intervenția rapidă a pompierilor și a reprezentanților distribuitorilor de gaze a evitat producerea acestei tragedii.

    Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, circumstanțele producerii accidentului. În urma testării cu alcooltest-ul, șoferul care se pare că este vinovat de producerea accidentului nu a consumat alcool.

    Cercetările în acest caz continuă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE