More

    SIMONA HALEP, primire de gală la revenirea ACASĂ

    Simona Haleps-a întors luni în România, după ce a câştigat turneul de la Wimbledon. Pe aeroport, la Bucureşti, Halep a recunoscut că nu a mai dansat alături de campionul Novak Djokovic.

    Sârbul s-a prezentat la dineul campionilor după o finală de cinci ore, în care s-a luptat de la egal la egal cu Roger Federer. “Nole” s-a impus dramatic în tiebreak, în prima finală din istoria Wimbledon care a avut nevoie de un asemenea final. După un epuizant 7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12(3), Djokovic a spus pas la dansul cu Simona Halep, un obicei tradiţional în cadrul dineului campionilor.

    Halep a recunoscut, la revenirea în ţară, că Djokovic a fost prea obosit şi nu a mai invitat-o la dans: “Era prea obosit. Nu am fost invitată la dans”, a spus Halep, la revenirea în ţară.
    Simona Halep va fi portdrapelul României la Tokyo!

    Românca a fost întrebată de jurnalişti dacă va fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice din 2020, moment în care s-a întors spre preşedintele COSR, Mihai Covaliu. Halep a spus: “Mă bucur că aţi adus vorba de acest lucru”. Covaliu a dat din cap afirmativ, în momentul în care Halep s-a întors spre el, aşteptând un răspuns.

    Halep le-a mulţumit rând pe rând tuturor celor care au susţinut-o de-a lungul carierei: “Este o primire deosebită, călduroasă. Nu o să mă repet, am declarat multe treburi în aceste zile. Vreau să mulţumesc familiei, pentru sprijinul acordat de când am început tenisul, antrenorilor pe care i-am avut şi echipei mele, care că ajută să ating cel mai înalt nivel în tenisul mondial. Şi tuturor oamenilor care mă susţin, care îşi pun toată energia în meciurile mele. Îi mulţumesc doamnei Virginia Ruzici şi-a pus toată încrederea în mine şi a spus că voi ajunge foarte sus. Lui Darren Cahill, care m-a făcut să cred în mine. Domnului Ţiriac, care mi-a dat sfaturi dure, dar bune, şi m-a făcut să cred că o pot învinge pe Serena Williams într-o finală de Mare Şlem. Darren mi-a dat sfaturi prieteneşti. A fost antrenorul meu în trecut, dar acum Daniel Dobre este antrenorul meu. Gheorghe Hagi a fost modelul meu de când eram copil. M-a făcut să cred că se poate, chiar dacă sunt sporturi diferite”, a spus Simona Halep, la revenirea în ţară.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE