More

    FOTOGALERIE. SCAFANDRII la Satu Mare. Caută un COPIL de 12 ani ÎNECAT în Someș


    O echipă de sacfandri a ISU Bohor a ajuns în această dimineață la Satu Mare având sarcina de a-l căputa și a-l găsi pe copilul de numai 12 ani încecat aseară în râul Someș. Acțiunea de căutare se desfășoară în zona Podului Tehnologic (Galben).

    ”Căutările băiatului dispărut ieri în apele râului Someș au fost reluate în această dimineață, începând cu ora 8. Forțele care execută misiunea au fost suplimentate cu încă un echipaj cu barcă pneumatică din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei, dar și cu trei scafandri din cadrul ISU “Crișana” al județului Bihor sosiți astăzi în sprijinul pompierilor sătmăreni”, a declarat purttătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop.

    La fața locului se va afla în permanență un echipaj medical cu ambulanță, aceștia având misiunea de a monitoriza starea scafandrilor.

    Reamintim faptul că ieri seară, în familia unor sătmăreni s-a produs o tragedie după ce fiul lor de numai 12 ani a dispărut în apele Someșului.

    Detalii despre această dramă puteți citi pe http://www.gazetanord-vest.ro/2019/07/fotogalerie-tragedie-copil-de-12-ani-inecat-in-somes-pompierii-nu-l-au-gasit-inca/

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE