More

    I-au stricat ziua lui Ritli!

    Chiar de ziua în care antrenorul echipei, Zoltan Ritli a împlinit 52 de ani, echipa CSM-ului a pierdut de o manieră categorică amicalul de la Baia Mare cu Minerul.

    Dacă în primul test de la Satu Mare meciul a fost echilibrat iar băimărenii s-au impus cu 2-1, ieri sub Dealul Florilor galben-albaștrii de la CSM au fost de nerecunoscut și au pierdut cu un… incredibil 9-0!
    Iar la acest scor nu putem decât consemna marcatorii Minerul a deschis scorul în min. 19, autorul golului fiind Adrian Bedea: 1-0. Șase minute mai târziu, Raul Stanciu a marcat pentru 2-0 (min. 25). Un nou gol și tot de partea echipei noastre, autor Răzvan Rus (min. 40): 3-0. Brian Lemac își trece și el numele pe lista marcatorilor, astfel că Minerul conduce 4-0 (min. 48). Scorul ia proporții, Stanciu reușind “dubla” în min. 51: 5-0. Raul Ritli înscrie în proprie poartă: 6-0 (60). Se face 7-0 după ce și Al. Muscă reușește să trimită balonul în poartă (min. 63). Același Al. Muscă înscrie din nou: 8-0 (min. 73). Ultimul gol al partidei a fost marcat de Valer Giurgiu, în min. 76: 9-0. Și să tragem speranța că a fost doar un scurtcircuit pentru nou-promovata în liga a 3-a de la CSM!
    Minerul: Danciu (30, Gudea) – Lihet (56, Duruș), Prunescu (56, David Simion), Suciu, Lupu (56, Cheia), Oșan (56, Giurgiu), Piper, R. Rus (56, Groza), Stanciu (56, Cubaș), Bedea (46, C. Tutuța), Lemac (56, Muscă). Antrenor: Dorin Toma
    CSM-prima repriză: Oșan – Doroș, R. Ritli, Șimon, Svarczkopf, Tincău, Vincze L., Faur, Cădar, R. Nyilvan, Chitaș.
    CSM repriza a 2-a: Oșan – Bordac, Doroș, Negrean, Șimon, Vincze D., Jakab, Ziman, Zima, Chitaș, Tincău.
    Pentru CSM Satu Mare urmează o dublă amicală cu SCM Zalău, primul meci sâmbătă la 10,30 la Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE