More

    Schimbări în topul celor mai scumpi jucători din Liga 1

    6

    Topul celor mai bine cotaţi jucători din Liga 1 suferă din nou modificări, după ce Alexandru Bourceanu a părăsit-o pe Steaua pentru a juca în Turcia, la Trabzonspor. 1,3 milioane de euro va încasa Steaua în contul transferului lui Bourceanu. “Închizătorul” stelist intrase deja în ultimele 6 luni de contract, iar în vară ar fi putut pleca gratis din Ghencea.

    Cotat de transfermarkt.de la 4 milioane de euro, fostul căpitan al  roş-albaştrilor era cel mai valoros jucător din România la acest capitol, iar acum “ştafeta” va fi preluată de portughezul Mario Felgueiras, de la CFR Cluj.

    Goalkeeper-ul trupei ardelene îi devansează în top pe steliştii Ciprian Tătăruşanu (3.4 mil €) şi Alexandru Chipciu (2.8 mil €) şi este în acest moment singurul jucător de la CFR Cluj prezent în acest clasament.

    3.700.000 € valorează Mario Felgueiras, conform Transfer Markt.

    Deşi s-a despărţit în acest sezon de jucători precum Vlad Chiricheş, Raul Rusescu sau Alexandru Bourceanu, Steaua rămâne echipa cu cei mai mulţi fotbalişti în clasament, elevii lui Laurenţiu Reghecampf ocupând şase din cele zece poziţii.

    6 jucători trimite Steaua în TOP 10 cei mai valoroşi jucători din Liga 1

    Pe lângă Tătăruşanu şi Chipciu, în top mai apar Cristi Tănase, Florin Gardoş, Mihai Pintilii şi Iasmin Latovlevici (foto jos, în duel cu Eto’o), adică nucleul de bază al echipei care va lupta în retur pentru al 25-lea titlu din istoria clubului.

    Top-ul e completat de Cristian Bălgrădean (Dinamo – locul 4), Constantin Budescu (Astra – locul 7) şi Liviu Antal (FC Vaslui – locul 9).

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE