More

    Sătmăreancă tâlhărită în propria locuinţă

    bloc

    O femeie de 46 ani le-a deschis uşa unor necunoscuţi care i-au smuls brăţara de pe mână şi i-au luat inelele de pe degete. Apoi, cele două persoane de sex masculin au dispărut. Şocată, femeia a bătut la uşa vecinilor pentru a le cere ajutorul. La locul faptei au ajuns imediat poliţiştii, însă până în prezent nu au reuşit să-i prindă pe tâlhari.

    Cazul a fost înregistrat marţi seară, înainte de ora 20.00, într-un bloc de pe Aleea Neajlov din municipiul Satu Mare. Două persoane cu căciulile pe faţă au sunat la uşa unei femei. Aceasta le-a deschis, moment în care bărbaţii au dat buzna peste ea în casă şi i-au cerut bani şi bijuterii. Femeia le-a spus că a fost operată de curând şi nu are bani în casă. Inelele de pe degete le-a dat de bunăvoie dar brăţara de pe mâna acesteia a fost smulsă. Imediat ce au plecat tâlharii, femeia a sunat la uşa vecinilor pentru a cere ajutor. De altfel, una dintre vecinele de palier i-a şi văzut pe atacatori, reuşind să ofere câteva semnalmente care să-i ajute pe poliţişti să caute făptaşii.

    Deocamdată, oamenii legii au reuşit doar să contureze un cerc al suspecţilor. „Marţi seară, în jurul orei 19.45, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Satu Mare, despre faptul că la uşa locuinţei sale au bătut două persoane. Femeia le-a deschis, moment în care a observat că erau doi bărbaţi care aveau feţele acoperite cu câte o căciulă. După ce au pătruns în locuinţă, bărbaţii i-au cerut femeii să le dea bijuteriile şi banii pe care îi are, femeia le-a dat câteva inele pe care le purta în acel moment, iar aceştia i-au smuls o brăţară de pe mână şi au dispărut. Aceasta locuieşte singură. Până în acest moment poliţiştii au reuşit să contureze un cerc al suspecţilor, cercetările continuă în cauză”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, inspectorul de poliţie Camelia Cosma.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE