More

    Îndrăgostiţii au chefuit pe rupte în localuri

    poiana

    Localurile sătmărene care au organizat vineri seara petreceri de Valentine’s Day au fost pline de cupluri de îndrăgostiţi, de toate vârstele, care s-au distrat până târziu în noapte. În afară de o masă îmbelşugată, patronii localurilor s-au străduit să le ofere îndrăgostiţilor şi o atmosferă pe măsură, în unele dintre ele buna dispoziţie fiind asigurată de trupe recunoscute în judeţ.

    Melodii de dragoste la Trattoria per Passione
    Trattoria per Passione, un restaurant potrivit pentru o seară specială la lumina lumânărilor, a pregătit o seară cu melodii de dragoste de Valentine’s Day. Renumitul tenor Nagy Norbert a cântat şi i-a încântat pe îndrăgostiţi cu melodii de dragoste. Cu un meniu special creat pentru această ocazie, bucătarii restaurantului i-au impresionat pe sătmărenii îndrăgostiţi cu produse specifice bucătăriei italiene făcând ca acest moment să devină unul de excepţie.

    Seară specială a fost şi la Restaurantul Aurora, unde au sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor circa o 100 de cupluri printre care şi echipa de baschet feminin. Şi aici au avut parte de un meniu special, iar buna dispoziţie a fost asigurată de trupa No Comment.

    crenguta

    Cuplu de aur la restaurantul Crenguţa
    Restaurantul Crenguţa s-a pregătit cum se cuvine pentru petrecerea de Valentine’s Day la care au participat circa 50 de perechi. Îndrăgostiţii s-au putut bucura de cele mai alese bucate regăsite pe platoul “Valentine’s” în care au fost incluse şi o sticlă de vin “Beciul domnesc” alb sau roşu, precum şi un desert surpriză. Tot aici, a sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor şi un cuplu care a împlinit 50 de ani de căsnicie alături de familia lor, fiind o plăcută surpriză. Atmosfera a fost asigurată de formaţia “Rubin”, astfel că seara de vineri a fost de neuitat pentru cei care au ales să sărbătorească Valentine’s Day în acest local.

    Chef de chef la Poiana Codrului şi Paloma
    Circa 250 de persoane, de toate vârstele, au ales să-şi petreacă de Ziua Îndrăgostiţilor la Restaurantul Poiana Codrului. Angajaţii localului s-au pregătit cum se cuvine pentru acest eveniment deosebit, mulţumindu-i pe îndrăgostiţii care au petrecut aici. Nici atmosfera nu a fost mai prejos, trupa Argus interpretând melodii care i-au determinat pe îndrăgostiţi să danseze aproape întreaga noapte. Aceştia s-au declarat foarte mulţumiţi de felul în care a fost organizată petrecerea şi au promis că vor mai veni şi la altele.

    paloma

    Poate cel mai mare număr de îndrăgostiţi au decis să-şi petreacă Valentine’s Day la restaurantul Paloma. Angajaţii localului au pregătit o masă din belşug pentru acest eveniment deosebit, servirea a fost ireproşabilă, iar patronul Vasile Lup a fost tot timpul în mijlocul îndrăgostiţilor pentru ca să se asigure că aceştia se simt bine. Petrecerea a fost însufleţită de trupa Sincron, care a făcut o atmosferă foarte frumoasă, iar cheful a durat până spre dimineaţă.

    Nu toate localurile au putut organiza petreceri de Valentine’s Day deoarece, fiind vorba despre o seară de vineri, acestea au fost închiriate pentru petreceri private. În această situaţie s-au aflat restaurantele Romantic, Dana II, Melody şi altele.

    Florin Dura

    aurora

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE